söndag 17 februari 2013

Svar på era frågor, del 2

"Vad är det bästa/sämsta med att ha många syskon?"
Det bästa är ju helt klart att man har så många att bråka med. Haha, nä jag skoja.. ;) Jag tror att åtminstone i framtiden då man har barn så kommer det att va otroligt roligt att ungarna har så många kusiner som dom kan umgås med (och många mostrar & en morbror som kan sitta barnvakt, haha). Det sämsta, åtminstone då jag ännu bodde hemma, var att man aldrig fick lugn & ro. Alltid nån unge som skrek och smällde i dörrarna. (Fast själv var jag väl nog värst på den fronten, men det behöver vi ju inte prata om).. Nu är jag bara glad att jag har så många syskon, och även fast vi ofta bråkar så skulle jag inte byta bort en enda av dom ♥ 

"Har du bra kontakt med dem?"
Ja, det vill jag nog påstå. Inte så att vi ringer åt varann dagligen och pratar om våra bekymmer, men en bra relation har vi nog allihopa :) 

"Var är bilden i sidhuvudet tagen?"
Jag antar att du menar bilden som finns längst upp till vänster här på bloggen? Den är tagen i Aspegrens Trädgård i Jakobstad, samtidigt som min nuvarande header.

"Har du nån favoritsport?"
Jag hatar att kolla på sport på TV. Finns det nåt värre? Men själv gillar jag att spela fotboll, det är superskoj. Alla bollsporter överlag gillar jag då jag själv får spela. Nån bra åskådare är jag dock inte.
Gammal bild. Fotograf: Linda Sjölund.

1 kommentar:

  1. Ja jättegott, lite ovant då man är van vid jättesöt cheescake, men gott ändå

    så fin bild på dig, på landet och lite countrykänsla

    SvaraRadera