lördag 2 mars 2013

Blogg award x2

Jag har fått två nya blogawards (tack tjejer!) som jag nu ska svara på i detta inlägg. Eftersom jag redan svarat på en tidigare (länk), så skickar jag inte vidare dom åt nån den här gången, men jag ska svara på frågorna jag fick i alla fall.

Den ena fick jag av Jenni, och dom här frågorna ställde hon:

Vad har du för framtidsplaner? 
Först och främst vill jag bli klar med målarutbildningen så fort som möjligt. Sen vill jag studera vidare med nåt inom inredning. Sen vill jag så småningom gifta mig, ha barn, bygga ett stort hus ute på landet, ha ett jobb jag trivs med. På min gård ska jag ha hästar, hundar, katter, och allt man kan tänka sig. Att få ta hand om hemlösa djur är också en grej jag drömmer om. Mina framtidsplaner i stora drag.

Vilka tre egenskaper är du mest nöjd med hos dig själv?
Min envishet, min förmåga att lyssna & förstå andra, och min omtänksamhet.


Vad vill du åstadkomma 2013? 
Jag vill stå som utexaminerad målare i maj, få ett jobb till hösten och/eller börja på med en ny utbildning, få en stadigare ekonomi och mer koll på pengar, och kunna va helt nöjd med mig själv utseendemässigt.


Hur gör du för att motivera dig själv?
Jag tänker ofta på min sjukdom och allt jag lyckats ta mig genom här i livet, och att om jag lyckats klara allt det så måste jag ju kunna klara av det här också. Jag vet att jag är otroligt stark och klarar av det mesta på egen hand.


Vad är ditt drömjobb och varför?
Inredningsdesigner & veterinär ligger mig närmast hjärtat. Nåt inom inredning är nog det som jag troligtvis kommer att jobba med i framtiden, men man vet ju aldrig vart det bär av! :) 
   
_____________________________


Den andra awarden fick jag av Mimmi, och dom här frågarna ställde hon:

Vad är det bästa med din familj?
Att vi är så många, att vi har rutten humor och kan skratta ihjäl oss åt småsaker, vi ställer upp för varann..

Om du kunde spola tillbaka tiden och ändra på något i ditt liv, vad skulle det vara?
Jag skulle tänka mer på min hälsa redan från tidiga tonåren, börja spara pengar fr.o.m. att jag fick min allra första riktiga lön (tror det var sommaren 2006), jag skulle nätshoppa mindre onödiga grejer, välja bättre vilka saker jag berättar åt vissa personer som inte förstår att hålla käft, jag skulle va bättre på att tänka först och prata sen.. 


Varför har du valt att studera/jobba med det du gör?
Jag sökte in till inredare 2009 men slapp inte in. Utbildningen startade då och var grymt efterfrågad. Jag slapp in till mitt andrahandsval - "Martin Timell-linjen", alltså målare (eller hantverkare som jag själv vill kalla det eftersom vi gör det mesta inom renovering). Hade jag fått välja igen så hade jag inte börjat på målare eftersom det varit sjukt tungt och inte så roligt egentligen. Men jag är ändå glad att jag gjorde det, nu då jag snart är klar ;) Jag tänker studera vidare med nåt inom inredning, kanske redan till hösten om jag slipper in.


Om du fick 1 miljon, vad skulle du göra med pengarna?
Betala bort studielånet, köpa tomt & bygga hus, resa till London och shoppa ihjäl mig, bjuda familjen på en södern-resa, köpa varsin ny bil åt mig & Roy, anställa en hushållerska i vårt nya hus så att jag hinner genomföra alla mina planer jag smidit för framtiden (haha), bygga ett stort stall, köpa två hästar, anställa stall-personal, köpa två Maine Coon.. Haha, there's too much going on in my head! ;) 
  

Om du blev tvungen att välja mellan att hoppa fallskärm, stängas in i en tank full med vatten i 2 minuter eller äta levande insekter, vad skulle du välja?
Oh God.. Inget av dom, haha! Men måste jag välja så skulle jag nog hoppa fallskärm, även fast jag aldrig skulle göra det heller pga min höjdskräck.. Men att drunkna är nog en ännu större rädsla, och cellskräck dessutom. Nåt levande skulle jag heller aldrig stoppa i munnen, stackars djur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar