torsdag 10 februari 2011

Otur eller?

Jag kom hem för en stund sen, heeelt slut, skulle laga kebab som jag varit sugen på hela dan. Slängde in lite kebab i ugnen, tog ut det o skulle sätta lite majonnäs på, o så kommer det olja ur tuben?!? Hela kebaben blev förstörd o jag tänkte börja gråta! Men jag slängde skiten, tog fram mer kebab ur frysen o slängde in det i ugnen, så nu är det väl snart klart.
Jag kollade datum på den oöppnade majonnästuben, o datumet går inte ut förrän om ca. 10 månader. Så jag ska nog fara tillbaka till affären med den, så kanske jag får en ny i bästa fall? 

Nu ska jag äta min efterlängtade kebab, utan majonnäs.

4 kommentarer:

  1. Är väl vanligt att allt inte har blandats när tuben lägat i hyllan en stund orörd, lika som de kommer vatten ur ketchupflaskan om man inte har skakat om den före? Och varför skulle du inte kunna äta din kebab bara för att de kom olja på den?

    SvaraRadera
  2. Jo, jag skakade tuben, men det enda som kom ut var en genomskinlig olja som aldrig tog slut. Så nåt fel är det ju allt.
    O nej, jag vill inte äta kebab med nån äcklig sörja på som jag inte ens vet vad det är.

    SvaraRadera
  3. Suck, det där är inget ovanligt. Oftast är det något genomskinligt i tuber från början inget farligt och inget man behöver kasta bort maten för. Man skulle inte tro att fröken petnoga är uppvuxen på landet.

    SvaraRadera