måndag 16 juli 2012

My engagement ring

I love it! ♥ 

15 kommentarer:

 1. vad tänkte du då du valde just guld ? Kmr du bära den tsm med andra silvriga smycken, elr valde du guld kanske bara för att du oftast brukar använda gulda smycken ? :D har svårt sj att tänka mig om jag vill ha guld elr silver.. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har alltid sagt att jag vill ha silver eller vitguld -just eftersom jag alltid har tyckt att jag inte passar i gult guld och då alla andra mina smycken är silver. Dock har Roy alltid sagt att han vill ha gult guld, och sen då vi var och provade ringarna så ändrade jag mig och fastnade för det jag också, haha. Jag kommer nog att bära den tillsammans med mina andra silvriga smycken, och nu kan jag ju också börja köpa guldfärgade smycken utan att känna att det inte passar :)

   Radera
 2. OJ SÅ FIN RING SARA!! :) grattis än en gång till förlovningen! :)

  SvaraRadera
 3. En nyfiken fråga bara. Hör det inte till att förlovningsringarna är samma så att man ser att de hör ihop? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej absolut inte :) Guldsmeden sa t.o.m. att många tar olika färg om man inte kan komma överrens. Vi tog samma färg, men har olika modell på ringarna (dock är dom av samma märke!), och fastän dom är olika så tyckte vi att dom passar ihop ändå :)

   Radera
 4. Får man fråga vad era ringar låg på för pris ? :) Det varierar vel ganska mkt från märke till märke, men just det där märket på såna där ringar ? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är Roys ring: http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/sormukset/721

   och här är min: http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/sormukset/112/2

   Radera
 5. En fråga, ifall man får fråga, vem betalade ringarna? Intressant att se hur folk delar upp de nuförtiden, somliga har ju så att de ät mannen som ska stå för hela kalaset. Men med tanke på att era ringar ändå kostar ganska mycket för två som studerar så skulle det vara intressant att se hur ni gjorde.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi betalade våra egna ringar. Alltså jag betalade min och Roy betalade sin :)

   Radera
 6. när får man höra hur 'det gick till' ? köpte ni dem i riga eller här hemma ? var det lixom planerat ? Vad anser du att 'föjer med' då man förlovar sig ?. ska det va så att man gifter sig snart därpå eller hur tkr du det ska va ? Och till sist, "hur frågade han". är det, vill du gifta dig med mig verisionen eller är det vill du förlova dig med mig verisionen :D haha alltid roligt att veta, 'film verisionen' är ju lixom det där, vill du gifta dig med mig haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag svarar på frågan i ett skilt inlägg :)

   Radera
 7. Den e jättevacker! :) Grattis till er! kram!

  SvaraRadera
 8. Jättefin ring! Å grattis till förlovningen!! :)
  Ang. en kommentatr högre upp, så vet jag några som å har olika ringar fast dom är ett par (mannen har guldring å kvinnan har vittguld), så visst går det. Det är en sak man väljer själv :)
  Lycka till med allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! :)
   Ja exakt, man väljer själv! :)

   Radera