söndag 10 april 2011

Så jävla trött

Jag är så jävla trött på att få höra att det alltid är jag som bestämmer i mitt & Roys förhållande!! Jag får höra det väldigt ofta, både från familj & vänner, men även här i bloggen! O det är inte sant! Därför blir jag så jävla ledsen av att få höra det jämt & ständigt, för det är inte jag som bestämmer allt! Ja, jag är dominant och säger alltid min åsikt, osv osv, men det är väl klart att jag lyssnar på Roys åsikter, precis lika som han lyssnar på mina.
Jag har alltid haft en stark vilja & massor med åsikter, men det betyder ju inte att jag är hjärtelös & bestämmer allt!!!! Jag är inte som förut, då jag älskade att bestämma & dominera......... {Det finns en orsak till allt}

 
-Varför kan ni inte bara se att jag förändrats?!? 

8 kommentarer:

  1. Shit, hade ingen aning om att du fick höra det av andra. Menade verkligen inget illa, jag tyckte det var lite roligt bara! Men det är ju din blogg och inte hans så vad han tänker kommer förstås inte fram.

    SvaraRadera
  2. No ere sama för C o mig! Ja kan o kanske verk som att ja allti bestämmer oså, men ja har å en stark vilja o har allti haft de. Man lär sig att lyssna på andra o respekter deras åsikter, fast de ibland tar tid. Kanske något som dessa anonymisar inte förstår... Ja förstår iaf dej :) Bry int de om sånde feg jävla som int ens kan sta för va di skriver...

    SvaraRadera
  3. Snälla vänner du har som säger så.

    SvaraRadera
  4. Någon måste ju bestämma, annars blir det inte till något och stereotypen e ju den att det är kvinnan som bestämmer. Jag tycker det är bra att du har hittat en kille som lyder.

    SvaraRadera
  5. Tror inte du vill inse att de faktiskt är du som har kommandot i ert förhållande, för du vet lika bra som jag att det var ditt beslut gällande tapeterna som segrade även om du försöker få det att låta som att Roy var med i beslutsprocessen.

    SvaraRadera
  6. Oj va du var mager på den här bilden, hur gammal är den?

    SvaraRadera
  7. Alltså gud vilket tråkigt liv du måste ha som lägger ner såhär mycket tid på att fundera på vem som valde våra tapeter? ;D Haha.. Jag orkar inte ens förklara det en gång till, det är så jävla uttjatat. Lägg ner din tid på dig själv istället, det lär nog behövas bättre :)

    Bilden är nästan 2 år gammal :)

    SvaraRadera
  8. kanske personen inte lade ut så mycket tid i att fundera vem som bestämmer i ert förhållande.. kanske är det så att personen känner dej bättre än du tror!

    SvaraRadera