onsdag 10 augusti 2011

Tattoos

Då jag får min första lön (i september) så ska jag till Iguana o fylla i min tatuering. O så är jag grymt sugen på att göra en ny samtidigt. Jag har ett par texter/ord som jag ska tatuera in nån gång, men just nu funderar jag på nåt helt annat som nästa gaddning. Den här gången tänker jag inte avslöja vad det blir innan det är gjort, så ni får helt enkelt vänta o se :} Är jag elak nu? 

Jag har suttit o kollat på weheartit o blivit minst sagt inspirerad & taggad till att gadda mig igen!
    
Alla bilder från weheartit
 
Om ni vill följa mig på weheartit så kan ni klicka här, eller sök på Saragunmarie♥   

6 kommentarer:

 1. SV:
  kombär att fara ti nykaabi på lödan, så nangang på ettmeddan sko ja i så fall ha passlit :) på sondaskvelldi flyttar vi vel antagligen tibak ti jeppis, så tå vejt ja int holäng vi e i årvas på kvelldin.. men hör åv de na på lödan åm do har passlit!

  SvaraRadera
 2. Om du skaffar en till tatuering så kommer jag med ;)

  SvaraRadera
 3. Varför skall du fylla i tatueringen din?

  SvaraRadera
 4. http://rodeo.net/tattoologist/files/2011/06/emailnever-give-up2.jpg

  liknar din lite :)

  SvaraRadera
 5. Anonym1} En tatuering bleks alltid lite, men om man fyller i den/förstärker färgerna i den efter ca. 6 månader efter att man gjort den (jag gjorde min i slutet av mars) så hålls den fin längst! :) O det är ju bäst att tatuera sig till hösten då man har några kalla månader framför sig så att man minskar risken för infektion :)

  Anonym2} Den var väldigt lik min, bara att min ligger längsmed armen istället för rakt över :)

  SvaraRadera
 6. Svar från anonym1:

  Vet inte riktigt vad jag skall säga. Visst en tatuering bleks ofta vid läkningen, dock hur mycket beroende på tatueraren och vilka färger han använt(kvalité + olika företag är bättre på vissa färger).

  Men, en tatuering kommer alltid att blekas med tiden. T.ex solen ställer till det. Igentligen kan man rekomendera att inte ha tatueringar i direkt solljus, speciellt inte de första månaderna(5 minuter i direkt soljus kan göra stor skillnad). Och sen var gång man går ut i solen med tatueringen skall den täckas med en hög solskyddsfaktorkräm. Då talar vi inte 20 graders faktorer, utan de medlen som är för över 30.

  Men visst, om man vill så kan man ju tatuera över samma område på nytt om man vill. Det ger ju jobb åt tatuerare. Och man själv förblir nöjdare.

  mvh

  SvaraRadera