måndag 22 augusti 2011

Zzzzzz...

Snälla söta rara bloggläsare, kan ni inte kommentera mera..? Dom senaste dagarna har ni knappt kommenterat alls, det är bara bitterf*ttorna som jämt är i farten.
Det känns lite meningslöst att sitta o blogga åt er o inte få nån som helst respons alls..

O innan ni sätter igång med "du ska blogga för din egen skull" o bla bla, så säger jag, -Visst, det gör jag också! Men ni läser ju det ändå, eller hur? ;)

Ja, motivationen är på botten, det blir såå mycket roligare då ni kommenterar. Ibland är ni bara för underbara, men just nu är ni liiiite tråkiga.


Modell: Jag.
Fotograf: Linda Sjölund

10 kommentarer:

 1. Hehhe, he e sama sak i min blogg, int nan kommenterar o tå ork ja int blogg naa.. :P

  SvaraRadera
 2. Va du e fiin Sara! :)

  SvaraRadera
 3. Vinka nästan av stolen när jag såg bilden!!

  SvaraRadera
 4. Alltså OMG!! Är så jävla avundsjuk på hur snygg du är! :O

  SvaraRadera
 5. Du är sjukt snygg, Sara! Kan du inte göra ett inlägg om olika mat/godis/drycker du gillar?

  SvaraRadera
 6. Åh jisses, vad ni är söta :'D Tack tack tack tack!!! <3

  SvaraRadera
 7. Man behöver inte vara en bitterf*tta bara för att man kommer med en annan åsikt eller tips till dig. Inte alls roligt att kommentera när du genast blir sur och kallar alla "anonymisar" bitterf*ttor när man kommenterar annat än "fin bild" eller liknande. Denna kommentar är inte heller menad som elak utan bara som ett litet tips på vad du kan tänka på :) Vänliga hälsningar från J.

  SvaraRadera
 8. Anonym/J} Nej, absolut inte! Det har jag aldrig sagt :) Det är en liten liten procent av mina läsare som jämt är ute efter att hitta fel på det jag skriver osv. Det är DOM som hamnar i bitterf*tts-kategoring. Ni andra är bara förjäkla underbara! Jag älskar att få tips av er, o även konstruktiv kritik, som jag lär mig mycket av! Så fortsätt med det, jag ber om ursäkt om det blev nåt missförstånd! <3

  SvaraRadera