torsdag 24 november 2011

Provar kläder inför lördag..

 
Läderbyxor/leggings -KappAhl, topp -secondhand, skor -h&m.
 
..Jag är dock väldigt osäker på både byxorna och skorna. Skorna är vrålsnygga, men sjukt höga. Lappen hänger kvar, så jag kan ju skicka tillbaks dom om jag vill, om ingen annan vill köpa dom av mig förstås.. Byxorna sitter fel och gör min röv platt, och lappen sitter kvar även på dom, så dom borde jag ju också kunna lämna tillbaka.
 
Nej, den här outfiten blir det alltså inte på lördag då. Men bra då jag provat nu, så vet jag ju det :) Måste fundera en stund hur jag ska göra nudå.. Jag kunde ju t.ex. köpa en klänning till lördan istället om jag lämnar tillbaka byxorna.. Sen om jag blir sugen på ett par läderbrallor igen så hittar jag nog betydligt billigare på h&m eller Gina Tricot. Jag tror det får bli så.

8 kommentarer:

 1. Jag älskar färgin på toppin! :)

  SvaraRadera
 2. tycker byxorna ser jättebra ut på! Betsällde du inte efter någon klänning från nelly för en tid sen? Eller minns jag galet? Tänkte bara att den kanske kunde passa som julfestklänning...

  SvaraRadera
 3. Anonym} Tack! :) Dom passade inte mig riktigt, så därför lämnade jag tillbaks dom.
  Jo, en svart klänning beställde jag efter nyligen, men den var inte riktigt min stil, så den är till salu nu. Suck, haha..

  SvaraRadera
 4. haha tror bestämt att du har lite beslutsångest ;)

  SvaraRadera
 5. Anonym} Ja, det kan man lugnt säga ;)

  SvaraRadera
 6. varför tar du klädseln på sånt allvar? alla vill ju känna sig fina, men man ska ju inte låta det ta över helt och hållet, det är aldrig bra.

  SvaraRadera
 7. Har beställt ett par liknande byxor från Hm, de kostade endast 19,95 tror jag, fanns även i andra färger. Får se hur de ser ut. Kanske de även finns i butik i Vasa? :)

  SvaraRadera
 8. Anonym} Eftersom jag nästan aldrig är ute och festar och väldigt sällan på finare tillställningar överhuvudtaget, så vill jag känna mig extra fin då jag för en gångs skull får klä upp mig ordentligt. :)

  SvaraRadera