torsdag 26 januari 2012

Uääh

Jag vaknade nog på fel sida idag... Är irriterad på allt. 

-Varför måste folk ständigt lägga sig i andras beslut?
-Varför är folk så avundsjuka och måste visa det genom elaka pikar & kommentarer?
-Varför kan alla inte bara göra som dom själva vill och skita i vad andra tycker och tänker? (Detta borde jag bli bättre på själv också)
-Varför blir jag aldrig frisk, och varför kan jag inte få ha mer än en bra dag i taget?!
-Varför är folk så extremt dåliga på att visa lite tacksamhet????

Nåja, det känns lite bättre nu i alla fall då jag fått "släppa ut" lite.

Ska iväg till skolhälsovårdarn kl. 10, så jag ska äta frukost nu och hoppas att håret hinner torka innan jag drar iväg. Vi hörs senare! ♥ 
  
..Och såhär såg jag ut för ett år sen. Jag saknar dedär jeansen, borde köpa ett par nya likadana.. Dom blev väl använda! :) 

11 kommentarer:

 1. Varför tror jämt alla att "elaka kommentarer och pikar" handlar om avundsjuka? Direkt man inte höjer någon till skyarna så stampar folk med foten som en treåring och skriker DU ÄR BARA AAAVUNDSJUK! Kanske alla helt enkelt inte gillar dig? Det finns folk som inte gillar mig men jag skulle aldrig skylla det på avundsjuka, det är att sätta sig själv på en lite väg hög piedestal.
  Det här verkar vara dagens melodi, man tar sig inte en titt på sig själv i spegeln utan skyller på andras avundsjuka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har gjort ett svars-inlägg, just for you! ;)

   Radera
  2. Åh jag känner mig så hedrad.

   Radera
 2. -Varför kan alla inte bara göra som dom själva vill och skita i vad andra tycker och tänker? (Detta borde jag bli bättre på själv också)

  Varför skriva en sån sak när du själv har en blogg där du ibland skriver att du vill att folk ska kommentera, för det hör även hit eftersom du vill att folk ska läsa om ditt liv och kommentera (och då är man ju oftast ut efter att få höra något positivt om en, och då betyder ju det att man måste söka efter uppmärksamhet)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För det första -Vad har de där två sakerna med varandra att göra? Att bara för att jag har en blogg så får jag inte ha en åsikt??

   Jag vet inte vad du är, men bara för att jag älskar kommentarer (och ibland ber om dom) så betyder det inte att jag är ute efter uppmärksamhet?! Jag är ute efter åsikter, t.ex. om jag skriver om en film och frågar er vad ni tyckte om filmen, eller om jag frågar vad ni gör ikväll.. Det är ju inte precis som att jag sitter och ber om att ni ska skriva hur söt jag är eller hur fin outfit jag har.......

   Radera
  2. Såklart kan du ha en åsikt, men när man skriver en blogg och förväntar sig en viss respons på blogginlägg betyder ju de att du vill att folk ska tycka att du är bra med din åsikt/fin/vad man nu är ute efter med inlägget, eftersom du inte heller tål dålig kommentarer så bra så är du ju ute efter de som är bra. Detta betyder i sin tur att du är en människa som är beroende att veta att folk är intresserade av dig (du vill ha så många läsare som möjligt) och att som du själv skrev tänker på vad andra tycker om dig (du vill bli omtyckt, men blir sur om någon säger något du anser är fel)

   Att skriva blogg är oftast för att man vill ha uppmärksamheten. Annars skulle du bara ha den för dig själv eller för de närmaste med t.ex. lösenord.

   Det här är inget personligt riktat till dig, så de vill jag att du ska förstå, utan det är vad jag anser om de som skriver blogg helt öppet och vill ha så många läsare som möjligt, de bryr sig om att andra ska tycka om dem.

   Radera
  3. Nej nej och åter NEJ! Jag är INTE ute efter att "alla ska hålla med mig!!" Isåfall har du nog inte läst mina inlägg. Jag har flera gånger på senast tid skrivit att jag älskar att "tjafsa" med folk -Alltså jag vill höra folks åsikter/kritik om saker jag säger/gör/tycker. Jag hatar då folk bara håller med och nickar och ser glada ut fastän dom egentligen tycker nånting helt annat.
   OCH -Jag blir INTE sur om nån säger nånting som jag anser är fel, vilket du påpekade. Om nån säger nåt som i mina öron låter fel, så säger jag min åsikt tillbaka, vilket kanske leder till tjafs (vilket jag älskar).

   Alla vill vi bli omtyckta av NÅN, men fy vad jobbigt om alla skulle avguda en och hålla med en om allt man säger eller gör. Huuua.

   Du påstår MASSOR om mig som inte stämmer ett dugg. Vem är du egentligen? Du tycks tro att du vet mera om mig än vad jag själv gör...?!

   Jag tål kritik och tar gärna emot skit, men då nån påstår en massa om mig som är fel så blir jag smått irriterad..

   Radera
  4. Åter igen, inget personligt om dig, det är vad JAG anser om hur det är när man skriver en helt offentlig blogg, att man är ute efter uppmärksamhet. Så jag tycker de om ALLA bloggare som skriver för offentligheten och lägger ut sin blogg lite här och där (alltså inte enbart åt de nära och kära) Men inget personligt mot dig, och som sagt, de är MIN åsikt Jag sitter alltså inte tyst och nickar som du inte tyckt om alltså.

   Och jag sa inte att du (bloggare) med dina (sina) inlägg lägger ut det för att folk ska hålla med om åsikten du (de) har, utan som jag tidigare sa så tror jag att bloggare undermedvetet säker efter uppmärksamhet och godkännande.

   Om du inte blir sur, så varför reagerar du så starkt på detta då? Det här är min åsikt om bloggare och att de söker uppmärksamhet (inte något personligt om just dig som du verkar få de till)

   Helt enkelt har du förstått mig fel, jag har aldrig menat det personligen mot dig, åter igen vill jag förtydliga de, för jag känner att jag blir påhoppad för den åsikt jag står för.

   Men dock så tycker jag om att läsa bloggar, så det är väl inget fel i att söka efter uppmärksamheten i sig, men reagerade bara på de du skrev när min åsikt är som den är.

   Radera
  5. Nå NU förstår jag vad du menar, och jag gillar absolut att du har en åsikt. Jag har bara haft en hemsk dag, och inte orkat med nånting extra.

   Radera
 3. du har ju skrivit mest punkter om att du är irriterad på 'folk'... och att du är irriterad, är det andra du stör dig på eller ligger det i dej själv?

  SvaraRadera