måndag 5 december 2011

Bortskämda skitungar

Godmorgon! Jag vaknade före 7, låg kvar och försökte somna om, men det gick inte, så då steg jag upp strax efter 7. Roy är i skolan, och jag ska nu bara ta en dusch, tvätta och diska, och börja leta efter nå passande kläder till kvällen.

Alecia har på senaste tiden blivit mycket gosigare och mera "mammis". Hon följer efter mig hela tiden och ligger alltid och sover i soffan bredvid mig då jag sitter på datorn. Dom senaste nätterna har hon också trängt sig in mellan mig och väggen medan Nelly legat i fotändan. Alecia hjälper också alltid till då jag t.ex. paketerar in julklappar och pyntar granen. Att byta lakan i sängen är också populärt för dem båda. På wc får jag inte heller va i fred. Om jag stänger dörren utan att ha släppt in dom först så blir det ett himla liv på utsidan ;)

Den här bilden på skitungarna är över ett år gammal. Hahaha, vilken skillnad det var på dom då :'D
Helan & halvan ♥ 

4 kommentarer:

 1. Så är min kisse också, han ska vara med över allt. :) Dessutom ska han också alltid följa med mig in i duschen. :)

  SvaraRadera
 2. Anonym} Haha :) Nelly var förr också med i duschen, och ville alltid plaska på i handfatet i wc. Nu går hon bara in i duschen EFTER att man duschat klart. :)

  SvaraRadera
 3. En annan skillnad är att den vita kissen hade 4 ben. :)

  Hur ser det ut när hon sitter nu?

  SvaraRadera
 4. Anonym} Ja, haha :) Det ser nog i princip likadant ut, hon har ju kvar en liten stumpe av benet, så hon har nog stöd av det då hon sitter också. Dock ser hon ju såklart lite "smalare ut" på vänster sida om man kollar rakt bakifrån.. :)

  SvaraRadera