torsdag 8 december 2011

Off

Åh jag är så trött och slut, känner mig inte alls frisk... Har sovit nästan tre timmar och är fortfarande lika off. Jag som tänkte blogga flitigt ikväll, men ni får nog klara er med enbart några trista inlägg nu. Men dålig bloggare är jag väl ändå inte? Minst fem inlägg /dag publicerar jag ju nog, ibland t.o.m. över 10. (Enligt Bloglovin' publicerar jag just nu i medel 123 inlägg /vecka, det är.. få se nu.. *drar fram mina huvudräkningskunskaper* ..ca 17 inlägg /dag, men det stämmer ju inte riktigt ändå. Så brutal är jag inte, hahaha.)
 
Och hörni, nu vill jag ha lite bloggtips. Jag följer redan runt 100 bloggar på Bloglovin', men man kan aldrig få för många bra bloggar i sin lista. Tipsa om nån blogg du fastnat för (oavsett vad den handlar om, jag är allätare), eller varför inte tipsa om din egen så får jag kika in och skriva en kommentar, och så kanske jag lägger till dig på min lista :)
 
Jag ska tvinga ut gubben på en promenad, jag känner att jag behöver få komma ut lite, men jag går helst inte ut själv i detta mörker. Han ligger och snarkar för fullt nu dock, han är inte riktigt frisk han heller. Han hostade hela natten och morgonen, stackarn. Men lite frisk luft har väl ingen dött av... :)
 
Förlåt att jag flummar, återkommer då jag är klarare i knoppen ♥ 

5 kommentarer:

 1. Koll in den här bloggen : http://skitungarna2011.blogspot.com/

  Tänk att e finns så underbara människor! :)

  SvaraRadera
 2. hanapee.com
  Skitcool brud. :P

  SvaraRadera
 3. du kan ju alltid kolla in min ^^

  eller varför inte elinwahlberg.blogg.se =)

  SvaraRadera
 4. kolla in jonnajinton.se, en göteborgstjej som flyttat upp till norrland och bor i en liten stuga. Hon har otroligt vackra bilder på sin blogg!

  SvaraRadera
 5. Jessica} Tack för tipset, underbar blogg!! :)

  SvaraRadera