onsdag 11 januari 2012

Jag älskar att prata, det visste ni inte va?

Hemma! Det blev en kort dag idag, men nu är alla skåpdörrar till nedre raden färdigslipade, så snart får jag börja måla dom. Dock bestämde jag (efter ett nödvändigt samtal med skolhälsovårdaren) att jag tar en ledig dag imorgon. Jag ska fara till gymmet på förmiddan och sätta mig i massagestolen för att få ryggen att slappna av lite, och sen ligga en stund i solariet. Jag kommer inte att träna, vill inte riskera nåt då jag är så förkyld än. Måste vila så att jag orkar med fysioterapin på fredag.
Sen ska jag träffa Sarah på eftermiddan, så får jag prata av mig lite då igen. Jag pratade nästan ihjäl skolhälsovårdaren idag bara så att jag inte ska behöva kväva Sarah med mitt babbel imorgon. Håhå.

Nej nu ska jag städa upp här i röran!
Glöm inte att delta i min gissningstävling, där en av er vinner en munskölj som bleker tänderna ♥ 
Tumblr_lxjh7mjcwv1qi1c55o1_500_large
weit 

3 kommentarer:

  1. Var går du på gym? :) krya på dig.

    SvaraRadera
  2. Amanda} Jag har kort till Wasa Sports Club för tillfället. Tack! :)

    SvaraRadera
  3. Haha, ja tål no att babblas åt :D Film låter bra, ja fick fyra styck i julklapp, så vi kan fast sij ein ov tem ;) Alternativt att vi tar en promenad. Ellder ännu bätter, vi kör båda två?! :) Men ho ere, kan vi vara vi tett? Johnny sko helst vila vara ifred jär för han ska läsa ti en tent som an har på fridan.. Å jo, vi sko kuna ta e efter mitt möte, om ja fast sko kom ti tett direkt baket?

    SvaraRadera