fredag 13 januari 2012

I'm in heaven! /"Beach 2012 kan sii sä i rävä"

Ååååh, jag köpte tre olika chokladsorter från butiken (kunde inte bestämma mig för vilken jag skulle ta, så jag tog alla (och så är det ju mycket roligare då man kan variera sig lite då man äter, höhö)) och sen kom Roy hem med meeeer choklad!! Håhåjaja, beach 2012 behöver inte förvänta sig nån fit & tight kropp här inte. Jag tänker inte ge löften som "börja träna mera", "sluta äta godis & skräpmat", "gå ner minst 5kg"... Håhåhå, vem orkar med sånt?! Visserligen gav jag som löfte att börja ha godisdag, men det är ju en helt annan sak.
 
I sommar kommer jag att gå runt med en aningen bredare röv än tidigare somrar och dessutom en mjukare mage, men alltså vem bryr sig egentligen?! Sanningen är den att jag mår såå mycket bättre nu än vad jag har gjort dom senaste åren, och nu väger jag säkert 4-5 kg mer än jag gjorde för ett år sen. Tänk att jag äntligen fattat att man sparar så mycket energi om man slutar noja över en massa komplex hit & dit. Fastän jag av olika orsaker mått riktigt dåligt den senaste tiden, så har jag aldrig varit så tillfreds med min kropp. Bara för att jag slutat noja. Alla har komplex, även kändisarna som spenderar flera timmar per dag på gym med svindyr personlig tränare och följer en strikt diet. INGEN är helt nöjd med sig själva, men ingen annan ser heller ens brister såsom man ser dem själv.
 
Scarlett Johansson är sjukt vacker, men den här bilden är väldigt redigerad. Kom ihåg att alla bilder på tidningsomslag osv. är redigerade! Ingen har perfekt hy från topp till tå, de flesta kvinnor har celluliter, och oftast är även ögon, läppar och hår redigerat. Man kan inte jämföra sig med omslagstjejerna eftersom de inte ens är "äkta"!

 
Sluta noja och släng ner lite extra choklad i kundkorgen nästa gång du handlar!
 
Kram på er. 

7 kommentarer:

 1. svar; Ja okej tack så mkt för den! :D Ja jag har int alls tänkt nå på de.. Men bra du kommentera, ska försök få ändrat det där så fort som möjligt! :D

  SvaraRadera
 2. Varför är det en helt annan sak att du äter mindre godis, och andra tränar mera och äter mindre skit? Båda "löftena" handlar ju om att helt enkelt leva ett hälsosammare liv.

  SvaraRadera
 3. Anonym} Jag skrev "sluta äta godis", inte "äta mindre godis" -En stor skillnad! Jag tycker inte att man ska tvinga sig själv att sluta med nånting som man tycker om, då mår man bara sämre. Men om man vanligtvis äter mycket och minskar på det så är det ju jättebra, och inte alls lika strängt :)

  SvaraRadera
 4. Sunda åsikter!
  Det är kanske svårt att svara på, men tror du att du tänker så för att du varit med om allvarlig sjukdom?

  Jag är nära på dubbelt så gammal som du och önskar att jag varit lika klok när jag var ung. Då var ett kilos viktuppgång ett stort problem.

  Idag känns det löjligt när jag ser på kort, jag såg ju för fan bra ut!;)
  Nu har jag tyvärr stor övervikt, men jag ska snart ta itu med det. Risken för sjukdomar är för stor och jag vill känna mig pigg och frisk.
  Ha en fin helg och njut av din choklad!
  // Caroline

  SvaraRadera
 5. Caroline} Det kan bra hända att det till viss del beror på min sjukdom :) Dock har jag nog nojat otaliga gånger framför spegeln även EFTER min sjukdom, och visst gör jag det än. Men de där ständiga vikt-tankarna och ångesten finns inte alls med på samma sätt längre, och DET ÄR SÅ SKÖNT!!

  Ha en underbar helg du med!! :) Kramar

  SvaraRadera
 6. bra sara! precis så ska man tänk!
  jag äter vad ja vill å mår bra, istället för att håll tillbaks o vara snål bara för att håll sig ner några kilon..
  sak samma vad man väger bara man mår bra o är nöjd med sig själv.
  så länge man inte lider av sjuklig övervikt/undervikt behöver man väl int oro sig

  SvaraRadera