tisdag 31 januari 2012

Svar på läsarfråga

Ida skrev såhär;
"Kan du skriva ett inlägg om då du var i stockholm? vilka butiker du rekomenderar att man besöker och om du har tips på restauranger osv. om jag kommer ihåg rätt var du vid en outlet? kan du berätta mera om den :D"

Ja, alltså jag fick inte ut så mycket av själva Stockholm, vi hann inte gå i nästan några butiker alls. Det var KAOS överallt, vi hittade ingenting! Sen så skulle vi söka efter nån restaurang, men pallade inte att armbåga oss fram mer, så vi gick in på första bästa (sämsta), vilket blev Burgerking. Så himla smutsig restaurang alltså, hua. Men vi fick lite mat i alla fall, och sen orkade vi inte springa runt mer, så vi sökte oss tillbaka till bussen som skulle ta oss till hamnen.

Men, före vi for in till själva Sthlm, så var vi till Barkaby Outlet som ligger utanför stan, och det stället gillade jag skarpt! {Här har jag ett inlägg med bilder om det}
Där gjorde vi bra fynd, och satt och njöt av godsaker på Wayne's.

Så, Barkaby Outlet kan jag rekommendera, utöver det så har jag inga tips att komma med, sorry ;)

Ett par bilder från Barkaby,

4 kommentarer:

 1. tgi friday's (http://www.fridays.se/) hade grymt god mat sist jag var i sthlm!

  SvaraRadera
 2. SV:
  ja sir no framemot att lägg na kuri på dehär ätasi mett :) men har komi fram till att ja ska int ta e så allvarlit dehär LCHF:asi, å absolut int halld på na läng.. ja har no levd heila mett liv å kona äta kolhydrater, å int tänker ja slut no! visst kan man minsk, men ja sko aldär vila "offer" me så myki att ja sko slut äta pasta å bröd å godis heilt å hållet.. he e no inget liv he ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, så rätt ;) Jag sku int heller kuna va utan bröd & choklad hur läng som helst, men tillfälligt -bara för att koma in på rätt bana igen- gar bra! :)

   Radera
 3. Sv; Joo man får plötsligt panik-känsla när räkningarna börjar komma :D

  SvaraRadera