torsdag 16 februari 2012

Dress-problems

Till våren och sommarn kommer det att va lite examensfester, konfirmationer och dyl. som jag ska klä upp mig till, och nu sitter jag här med världens beslutsångest och kollar in vackra klänningar. Jag vill ha en klänning som sitter bra, som jag kan känna mig fin i, men samtidigt vill jag inte va fööör fin, om ni fattar :) Så, nu har jag slängt ihop ett "kollage" (heja paint) med mina favoriter, och ni får mer än gärna slänga in en kommentar med nummern på den/de klänning/ar som ni gillar mest. 
  
Ni hittar alla klänningar här, här och här

Tusen tack för hjälpen snyggingar! 

13 kommentarer:

 1. 6, för me ha kan du match vilken färg som helst på skor o väskor :)

  SvaraRadera
 2. 4:an! Han ha ja nämligen spana in själv å ;)

  SvaraRadera
 3. Fyran tycker jag. 5:an är för mycket urringning tycker jag. Jag skulle inte känna mig bekväm i att gå på en konfirmation eller examenfest i för stor urringning. Det är mycket finare med andra klänningar! :) Så jag säger no no till femman. :)

  SvaraRadera
 4. Alla är fina, men 6:an är ju helt underbar :)

  SvaraRadera
 5. Oj så snygga klänningar! alla e super fina !! :D

  SvaraRadera
 6. Har en leopardmönstra kläning i sama modell som han på 4:e bildin, ja tror bestämt att he e sama märk o. Superbekvämt tyg o snygg passform, ett litit minus e att bågan som halder åpp överdeilin kan va liti obekväm, men he e väl olik på kroppan he o :) va int an ganska billi o tror ja? KAP! :D

  SvaraRadera
 7. TUSEN TACK allihopa för hjälpen, U ROCK! <3

  SvaraRadera