torsdag 2 februari 2012

Hur går det med sötsuget?

Det går bra, faktiskt! Över förväntan. Jag har ätit mörkchoklad, det tänker jag inte ljuga om, men det är så minimala mängder jämför med hur mycket choklad jag åt tidigare! Jag är superstolt över mig själv, att jag klarat det så bra. 
 
Jag äter fortfarande mest ägg och kött, och min favorit-frukost är low carb-bröd (alltså bröd med mindre kolhydrater) med stekt ägg. Mmmmm!
 
Den största skillnaden, fortfarande, är att jag inte hinner bli hungrig mellan måltiderna. Förut gick jag runt och var hungrig jämt, haha. Dock har jag nog varit hungrig nån morgon nu då jag vaknat, men inte alls samma hemska hunger som förut. Och så blir jag inte sådär äckligt uppblåst efter att jag ätit heller, så skönt.
 
Ja, är det nånting mer ni vill veta?  Fråga på bara, jag svarar gärna!
 
Och än en gång -Det är alltså inte Lchf jag kör på. Samma principer, men jag lämnar bort det där extra fettet eftersom det inte är bra för mig.
 
Och vet ni? Jag ser resultat på måttbandet redan. Men det är ju bara ett plus, inget jag strävar efter!

4 kommentarer:

  1. har du bakat brödet själv eller finns det i butiken? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Finns i butik, jag köpte det på Minimani. Jag kan ta bild och slänga upp i ett inlägg så att ni får se! :)

      Radera
  2. Bra jobbat!:)
    // Caroline

    SvaraRadera