torsdag 23 februari 2012

Nya frillan

Går inte att få en rättvis bild, så irriterande ..Men här kommer hur som helst lite bilder.
Håret blev busigare och mycket lättare att styla. På bilderna är det bara sprayat lite, desto mer behövs inte. Älskar att det ser tjockare ut!
 
Yeah, I like it!

9 kommentarer:

 1. Du kunde ju gå till frisören och få toppat håret ordentligt också, syns ju ganska bra att det är avkapat med en alltför dålig sax! Dessutom skulle du få det i en lite bättre form då. OCH denna kommentar är inte menad som elak eller stöddig på något vis, utan bara som ett tips! Det kostar ändå inte så mycket att göra ett frisörsbesök nu som då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min erfarenhet av frisörer är den, att dom ALLTID klipper mer än man bad om, så är man missnöjd då man går därifrån. (Drar inte alla över samma kam dock, det är väl bara jag som haft otur..) Så jag klipper hellre mig själv, så har jag ju ingen annan att skylla ifall det blir fel :D Men visst, ett frissabesök nu & då skadar absolut inte. För tillfället väljer jag dock att lägga dedär 30€ på nåt annat istället :)

   Radera
 2. Snyggt! Mitt hår sku må SÅ bra åv ti klippas sådee kort! Men tå ja varken våg eller vill så får ja staa ut me ett rött kråkbo iställe! :D Haha

  SvaraRadera
 3. SNYGG! Gillar att det är raka längder, skulle definitivt klippa en sådan frisyr om inte mitt hår var så förbannat lockigt..
  Det ser jättebra ut, till skillnad från "anonym" gillar jag när det ser lite avkapat ut (även om just ordet "avkapat" inte är riktigt vad jag skulle använda..) jag tycker det är snyggt med raka linjer, och det ser ju så mycket tjockare ut :D
  återigen, SNYGG!

  SvaraRadera
 4. tycker å att he sir snyggt ut trots at e siir "avkapat" ut, siir såde hälit busot ut :)

  SvaraRadera
 5. De blev ju jätte bra ! :D du passar bra i den längden hår!

  SvaraRadera
 6. Supersnyggt, du passar riktigt bra! :)

  SvaraRadera