onsdag 1 februari 2012

Vinn oversize-kavaj

Nu, alla mode-medvetna människor, så tänkte jag lotta ut den här gråa kavajen som hängt i mitt skåp ett tag, men aldrig blivit använd. Jag vill att nån av er ska få nytta av den istället, så passa på att tävla nu om du gillar den!


Under bilderna hittar ni tävlingsreglerna.



För att tävla så ska du berätta för mig hur du skulle matcha den. Vad skulle du ha under den, vilka accessoarer skulle du bära till den, och vad matchar du den med för underdel? Den med bästa förklaringen (enligt mig) vinner!


Om du vill blogga om tävlingen så får du gärna låna översta bilden.


Tävlingen pågår fram till söndag (5.2). Good luck! 

13 kommentarer:

  1. Jag berättar om att jag deltar på min blogg senare ikväll också! :)
    Jag skulle ha mina lite högre i midjan, Jeans som e väldigt ljusa och en längre tunkika under den (den jag köpte av dej skulle passa perfekt under tror jag då jag tänker sådär nu) med ett halsband som e guld med vita "knoppar" på, ett grått armband och vita örhängen! ;) .. istället för halsbandet en halsduk kanske.

    Hade gött ;)
    Den e SKIIIIIITsnygg, var har du köpt den? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för ditt bidrag! Den e från Nelly.com :)

      Radera
    2. svarta tajta jeans med ett svart bälte med guld"lås", sen en vit volang topp inte för stor men inte heller för tajt och ett tjockt och kort guld halsband! /ElinB.

      Radera
  2. Jag skulle matcha den med ett par svarta jeans. Sen verkar den vara ganska hög i kragen vilket jag skulle matcha med att sätta en vanlig topp under, som då kanske inte syns, allt för att framhäva just kavajen. Som accesoar skulle jag ta min silvrga halsring/ stela halsband och ett par silvriga örhängen, samt en fin ring. Som skor skulle jag satsa på svarta kängor.

    Denna outfit är ganska mörk, men detta beror på att jag föreställer den på mig själv och nu i dagsläget har jag en röd nyans på håret, så därifrån får jag min färgklick :D

    Riktgt rolig tävling dessutom!

    SvaraRadera
  3. Jag skulle matcha den med en lös,tunn och vit tpaita. Halvdjup i urringningen och ett silverhalsband (de som alla har nujust, inte för brett och inte för smalt). Skulle också dra upp ärmarna en liten bit och sätta ett stilrent silverarmband till (inget maffigt). Svarta tighta jeans till med tpaitan instoppad och ett par svarta boots med silver spännen på sidorna eller ett par svarta klackar. :)

    Tipsar om din tävling på min blogg! Skitsnygg kavaj förresten! :)

    SvaraRadera
  4. Blåa tajta stuprörs jeans som är trashade vid knäna, svarta pumps, någon vanlig topp under för den skulle nog inte synas så mycket när man har stängd kavajen, skulle istället sätta något stort iögonfallande halsband i guld och en riktigt tunn enkel guldkedja runt armleden och någon guld ring. Skulle lacka naglarna mintgröna och håret skulle jag ha i en slarvig uppsättning.

    SvaraRadera
  5. Jag skulle matcha med en vit, lös, skir topp och ett större halsband! Mörka jeans, svarta eller riktigt riktigt mörkblåa och ett par snygga boots till! Några armband skulle jag också sätta på armarna, gärna många i silver och ett i färg som riktigt står ut.

    Tipsar om din tävling på bloggen under dagens lopp!

    SvaraRadera
  6. Svarta söndriga stuprörsjeans, svarta boots, leopardmönstrad topp under kavajen som är slarvigt instoppad i byxorna och silverarmband, silverringar och ett fint halsband till :)

    // Jenni - http://jennimaatta.blogg.se

    SvaraRadera
  7. Med en vit spets tunika. svarta leggings och ett par pumps i någon pigg färg. Några enkla silverringar på armen och ett tunt långt silverhalsband med någon slags figur hängandes. / Lina Backlund.

    SvaraRadera
  8. ett par mörkblåa jeans, med en rätt löst sittande tunn, vit tröja som är halft instucken i jeansen. Ärmarna är kavlade på kavajen, så de kuckar fram där med lite kontrast. Som accessoar skulle det bli en turkos scarf som skulle hänga ner bara utan att virra runt den. Ett lång guldigt halsband skulle också piffa upp den vita, lösa tröjan.
    På handleden skulle det endast sitta en klocka med smalt svart remm.

    (dehär var ju skoj! sitta och planera in en outfit! hih :D )

    SvaraRadera
  9. Jag skulle matcha med ett par mörkblåa struprörsjeans, rejäla wedges i svart eller beige (kilklackar är vårens måste!) och en enfärgad t-shirt som är längre där bak. Till det ett längre smycke, gärna med fjädrar. Ännu till en snygg svart klocka och silverringar. En kuvertväska i snygg färg vore pricken över i:et :)

    SvaraRadera
  10. Jag skulle matcha med ett par tajta svarta sturörsjeans, en vit topp med svart tryck och snygga stora halsband. Jag skulle dessutom sätta till ett par snygga svarta och vita högklackade skor. Jag skulle också ha en klarblå stor kuvertväska och många armband. :)

    SvaraRadera
  11. Jag längtar efter sommarnätter och vill matcha med... en skir klänning i tunt material under. Gärna med volanger och draperingar här och där. Tänk grekisk gudinna-ish. Färgen på klänningen får gärna vara lite mot "blekare hållet" men ändå en färg. (alltså inte vit eller grå eller svart) Typ blekblå eller puderrosa. Till det skulle jag har bara ben (brunbrända sådana) och kilklackar med peep toe. Skorna gärna i färgen svart i materialet sammet. Ärmarna på kavajen lite uppkavlade såklart. Till detta utsläppt hår med strandrufs och kajal som heter duga. Kanske ett enkelt stelt armband i guld alternativt ett smalt och långt guldhalsband.

    SvaraRadera