lördag 3 mars 2012

Mobilbloggar från slalombacken

Jag har åkt bara två varv i blå backe, och överväger redan att amputera foten. Alltså fy f*n vad ont jag har!! :( :(

17 kommentarer:

 1. Ja åkt i 7 timar me sjuka vader. he e jobbit, men bort me knällasi å fortseta bara :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså hohho, tå du allti måst släng ur de en massa spydiga kommentarer! Om int do minns, så har ja vari FÖRLAMAD, o TÄFÖR bråkar min vänstra fot extra myki tå ja anstränger me!! He handlar int om vadren, ti får gärna värk, utan he e tå musklin under fotin böri KRAMP mitt i slalombackan som he e förjävligt! Stundvis tar e så sjukt så man sku kuna lägs ner mitt i backan o skrik!! Ja skrejv int na om vadren, så du böv int dra he ur luften sådé bara, fastän ja vejt att du älskar att va spydi.

   Radera
 2. Jag håller med Linda, bortse från smärtan och njut av backarna istället!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, jag försökte. Men man förstår inte hur det känns att ha en fot som ger upp och börjar krampa precis när som helst, om man inte själv lider av samma problem.

   Radera
 3. sv: (it mena ja jo att do hadd sjuka vader helder. sjuka föter hadd vi allihopa å)
  alltså fölåt nu men he va it meningen att e sko va en spydig kommentar!
  fastän ja vejt att do älskar att tro att ja allti e spydi.. :(

  SvaraRadera
 4. om man räknar ho mang gang i månan ja knälder om att ja e förkyld så kanski he e .. ejn gang om ens he.. å to kanski fem gang per dag tå do e förkyld?

  slut no, bara för att ja sa att do sko fortseta pass på å ränn å it knäll, så behöver jo int to böri säg tibaks åt me tå he int ens va mena som na spydigt.

  HOHHO

  SvaraRadera
 5. Tycker man ska inte säga åt någon, oavsett orsaken till smärtan, att man ska strunta i det och bara fortsätta. INGEN kan veta hur ont någon annan har och jag tycker faktiskt att Linda och anonym kan hålla sådana kommentarer för sig själva. Men det är ju bara min åsikt. /ida

  SvaraRadera
 6. Inte för att jag har något med saken att göra, men jag hade också tolkat Lindas kommentar som spydig, trots att det tydligen "inte var meningen".

  SvaraRadera
 7. Här är en till som funderade hur man kan säga åt nån att smärtan är nonsens. Limin och sjuk blir vi väl alla av slalomåkande när man inte är van men det är lite skillnad på smärta och träningsvärk. Lite positiv uppmuntran är alltid roligare att höra. Ingen vill bli nertryckt när man redan känner sej nere.

  SvaraRadera
 8. Ingen kan veta vilken smärta du har! Håller med Ida!

  SvaraRadera
 9. Linda verkar vara bra på att kommentera spydigt i alla bloggar hon kommenterar!

  SvaraRadera
 10. anonym verkar veta om precis varenda blogg jag kommenterar? anonym verkar ha fel, igen..

  SvaraRadera
 11. Linda om du nu e 20 år så hur orkar du håll på sådär ? Ta å väx upp och kom sen tillbaka som en lite mer mognare tjej som inte stör sej på andras små problem. Har sett förr hur du slänger en massa skit på Sara som försöker orka och vara stark. Kanske är det din självkänsla som är lite på lägre sidan just nu, försök bygg upp den själv utan att försöka få andra att må lika dåligt som du! Kämpa Sara och njut av backarna! KRAM / J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du ska komma och prata om mogenhet som själv kastar skit kring dig. Hur gammal är du?

   Utgående från Saras inlägg framgår det inte på vilket sätt hon har ont. Det står inte om det är ömheten efter att har ränt mycket eller på grund av att benet bråkar. Linda uppfattade det helt enkelt som att hon var öm och om man läser kommentaren ur den synvinkeln så är Lindas kommentar bara ett pepp till Sara.

   Så sluta lägg dig i något du inte har med att göra. Lindas självkänsla har du heller inget med att göra, verkar ju som att du har en lägre sådan i detta fall också.

   Och till dig Linda om du läser detta. Jag anser inte att du har något som helst fel i detta. Det är bara de andra som inte har läst din kommentar rätt. Världen skulle må bättre av flera som dig, du är så naturlig och vågar tycka till. :)

   Radera
 12. det är lite farligt det här med att kommentera bloggar oxå. Om man menar skoja till det lite så kan det tolkas så fel när man skriver ner det. Man måste verkligen tänka efter så man inte uttrycker sej på fel sätt. Jag har faktiskt reagerat på att jag själv har skrivit en sak som i mitt huvud inte var menat som något negativt men som sen tolkades helt fel och såg galet ut när jag läste det dan efter. Så kanske inte Linda menade så illa men det blev så fel. Skriv lite snällare nästa gång kanske :)

  SvaraRadera
 13. omg. Ja har aldä hört na rokot från Linda lr sit na dåli kommentar åv henna? :)

  SvaraRadera