lördag 3 mars 2012

Mobilbloggar från stugan

Godmorgon! Det blev väckning halv 7 för min del, för idag ska vi ut i slalombacken hela dan. Igår åkte vi fyra timmar, och det var såå roligt! Innan vi började så visste jag inte ens om jag skulle kunna åka, för förra året kunde jag varken ploga/bromsa eller svänga till vänster med skidor pga att jag inte kan lita på mitt vänstra ben, så jag var rädd att jag inte skulle kunna åka värst mycket i år heller.. Men jag tog fram min envishet och tänkte att "det här ska jag banne mig klara!" och så åkte jag nerför i min egen takt. Det tog några varv innan jag fick in svängarna, men till slut åkte jag näästan lika fort som resten av gänget :D Vilken känsla! Inga brutna ben än heller, vi fortsätter så!

Vi siktar på att vara i backen från 9-17 idag, och sen ska vi äta pizza i Ruka innan vi kommer tillbaks till stugan. Jag vet nån som kommer att va helt slut men sjukt nöjd ikväll :)

Ha en riktigt bra dag ni också, nu blir det frukost!

3 kommentarer:

  1. va rolit om do kan ränn :) ha e så rolit!

    SvaraRadera
  2. Låter kul! Har själv inte stått på ett par slalomskidor på flera år.. Saknar nog det lite ibland, men då man måste åka så långt för att riktigt kunna njuta av skidandet.

    SvaraRadera
  3. - ville kika in och tacka så mycket för dina fina ord och önska dig en fin Lördag fylld med glädje och trevligheter! KRAM

    SvaraRadera