tisdag 24 april 2012

Dip dye

Jag ska snart förlänga håret, och har börjat fundera på den här dip dye-trenden då man färgar topparna i en klar färg. Jag tycker att det är hur snyggt som helst, och skulle va sugen på att testa -dock kanske bara med en toning som försvinner då man duschar..?
Jag har ju mörk askblond färg på håret nu, så vilken färg som helst skulle väl egentligen passa till topparna ...Eller ska jag vara feg och bara bleka dom lite sen? Eller kanske rentav färga lite mörkare bara? 
Grundfärgen behåller jag som jag har nu, det är alltså bara topparna som (kanske) ska färgas!

Vad tycker ni om dip dye, och vilken färg tror ni skulle passa mig? :}
Pics from weheartit.com

4 kommentarer:

 1. Skulle va fint med mörkbrunt eller lite ljusare. :)

  SvaraRadera
 2. om det är förlängingen du skall färga så fast du tar en toning kommer den inte att gå ur i tvätten, speciellt inte om du vill ha en klar färg. Så tänk efter ordetnligt före du bestämmer dej :)

  SvaraRadera
 3. svar: toppen :D du kan smått börja fundera ut vilket tema du skulle vilja ha på bilderna, sen kan vi kolla in en tid när det passar efter att jag kommit hem från München. Låter det bra? :)

  SvaraRadera
 4. Isåfall nån "vanlig" färg o ingen sån som på bilderna.. Det påminner mig bara om tonårsflickor som experimenterar med sina hår, för mycket. Det är inte helst snyggt. :P

  SvaraRadera