måndag 25 juni 2012

"Can I see your passport please?"

Godmorgon! Jag och Roy ska fara in till stan och fixa varsitt pass nu innan jag far hem till Kovjoki och Roy till jobbet. Jag har aldrig behövt nåt pass eftersom jag inte rest längre än till Sverige, men nu snart så! :)
  
Jag är döslut efter att jag suttit uppe alltför sent och kollat dokumentären om Michael Jackson (den slutade 03.30 inatt). Dock orkade jag inte se riktigt hela, jag somnade på slutet.. Men nu fick vi i alla fall svart på vitt en hel del saker som jag länge gått och funderat på om honom. Som t.ex. -Hade han en sjukdom som gjorde honom vit, eller opererade han sig? Jag har alltid trott på sjukdomen, och så var det ju. (Dock opererade han sig till slut helt vit eftersom sjukdomen gjorde honom fläckig då han tappade färgen). Och -Hade han antastat småbarn? Nej, självklart inte, det har jag aldrig trott heller.
Och före dokumentären så fick vi följa med backstage på repetitionerna inför turnén "This is it" (hela 50 konserter) som han skulle ut på, men han dog ju strax innan. Riktigt intressant (och hemskt) att se.

Nej nu ska jag göra mig klar så far vi iväg så fort jag fått uppsläpat Roy.
Villa-bild, mascara på spegeln från nåt tidigare år, haha.

2 kommentarer:

  1. "This is it" e verkligen en super film! Den e mäktig på bio! :)

    SvaraRadera
  2. tror nog int att den dokumentären ärfullständigt trovärdig :)

    SvaraRadera