onsdag 11 juli 2012

Packar...

Hahaha, var ska alla mina kläder få plats?!

Allt ska rymmas i den här väskan, jag vägrar att släpa med nå fler väskor! 
Och förutom kläder så ska ännu kameran nerpackas, två par skor, paraply, osv. osv.
Hahhahahhahaha......

Tips på hur man "packar rätt"? Nån?
  
...kanske jag kan låna lite utrymme i Roys väska om jag är snäll... ;) 

8 kommentarer:

  1. Rulla ihop kläderna, det sparar utrymme och så blir det oftast inte vecka eller sånt heller :) Har du med skor kan du packa nåt inuti dem. På Sverige resan hade jag senast 12 kg packning och på hemvägen hade det plötsligt blivit 22 ;)

    Sen brukar jag ta med tester och dyl. på dagcrémer för att spara utrymme :) Annars finns det säkert istan små flaskor att köpa dit man själv kan fylla på ^^

    SvaraRadera
  2. pröva rulla kläderna, de brukar ofta ta mindre plats än att vika dem och de hålls också oftast rätt så släta endå :)

    SvaraRadera
  3. Rulla kläderna och ta inte med allt du äger om du bara ska vara över helgen nånstans. Ta med kläder som du vet att du använder och som du kan "kombinera" istället. Du kommer inte använda klackar och försök att inte ta med onödiga hårprodukter, ser att du har ganska mycket sprayburkar i väskan. Oavsett om ni far med flyg eller båt är det helt onödigt att sätta de nödvändigaste sakerna i kappsäcken som pengar, pass, solglasögon, tabletter. Stoppa in skiten i handväskan istället. Ska ni flyga kan du slänga in ett klädombyte i handbagaget också, eller allt som du behöver ifall väskan skulle komma bort (händer sällan men ändå) sätter du i handbagaget.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, jag har med bara kläder som jag vet att jag kommer att använda. Och jo, jag kommer att använda klackar! Enda hårprodukten jag har med är hårspray.
      Vi ska inte flyga, men jag bestämde mig nu för att jag tar en större handväska istället för min lilla som jag först tänkte ta, så att jag får plats med lite annat än börs och telefon i den också. :)

      Radera
    2. Ja, torrshampo har jag ju där också, men det lär jag behöva.

      Radera
  4. alltså stick in till stan och köp såna där små flaskor ti sätt krämer och schampon i så sparar du utrymme, sen kan du skippa alla "onödiga" krämer, typ som fotkrämen på bilen? tror du inte att du klarar dig med en vanligt bodylotion på hela kroppen några dagar? dina fötter dör nog inte om du inte smörjer dom med speciell kräm en vecka :) och är det drickaflaskor i påsen? kan du inte lägga dem i t.ex handväskan såvida ni inte ska flyga då.. Och som Ninoz sa att om du har skor med så stt saker i de.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken fotkräm? Och jo, jag bestämde mig nyss för att ta en större handväska som drickan får plats i också.

      Radera
  5. Plock fram all kläder do tror att do behöver på sängen, åså tar do bort typ hälften.. Tå har do lagom :) Så brukar ja göra å ja ha no aldri hadd mee me fö liiti saker. Saan köper man entå nya fina kläder på reison som ju å gar att använd. Ja, å ta så liti tuber, burkar å flaskor som möjlit. Di tar massor me plats å gar helder int att tyng ihop :P

    SvaraRadera