måndag 30 juli 2012

Stackars människa

  
..Och du verkar ha sett mig i båda fastän jag inte visat mig åt nån? Fönstertittare? 
  
Jag är ledsen att behöva göra dig besviken -men jag passar faktiskt i båda, och jag ser inte så värst tjock ut trots allt ;)
Och du, anonyma stackare -Om du behöver hjälp med din självkänsla så finns det personer att prata med! Ta inte ut det över andra som inte gjort dig nåt -det får dig bara att se så otroligt liten ut.
..bara ett tips på vägen sådär :) 
Ha en bra måndag sötnos, jag är säker på att du är riktigt fin du också!

7 kommentarer:

 1. Ä-L-S-K-A-R din attityd bruden ;)
  Sv; Uuuuh vad roligt kommer mer än gärna till det! <3 JO det måste vi göra! Hur är det med jobbet ditt, har du fullt upp ännu? :)

  SvaraRadera
 2. Du är stark Sara! Bry dig inte i nolifers som dendär idioten som skickade detdär. Du är supersnygg!!

  SvaraRadera
 3. Sv; Denna vecka är det egentligen tisdag och lördag som gäller alla andra dagar jobbar jag, nästa vecka skulle bland annat tisdag lr onsdag vara ett alternativ också :)

  SvaraRadera
 4. äsch, det är väl bara befriande med folk som kan ha på sig vad de vill utan att bry sig om hur andra tycker att de ser ut.

  SvaraRadera
 5. Du ska int alls bry dig! Bara såna som e avundsjuka eller bara annars har lite att göra håller på me sånt där. Fö du ÄR fin :) !

  SvaraRadera
 6. Såg dej i Jakobstad förra tisdagen :) Jag tror iaf det var du ;) Du var vid Lindex med din mamma? Jaamen iaf, så var det otroligt nära att jag skulle ha kommit fram till dej och hälsa, men jag fegade ur, ifall de int sku ha vari du ;) haha :D Men du är så otroligt fin! Läser din blogg varje dag! Det är din förtjänst att jag började blogga! Du ger mej inspiration <3
  Kram!

  SvaraRadera