söndag 5 augusti 2012

Frågor & svar #2

 
SVAR: Jag har alltid haft fobi för spindlar. Även ormar avskyr jag.


SVAR: Då jag gick i lågstadiet så red jag några år på två olika stall. Sen dess har jag bara ridit några fåtal gånger, men längtar efter att få börja igen! Vi får dock se hur det blir med det, när det blir och OM det blir inom de närmsta åren. I framtiden vill jag dock ha hästar! :)

Jag tror faktiskt att det var Roy som tog upp det för första gången för flera år sen. Sen dess har vi från & till diskuterat och planerat :)

Jag har alltid varit, och kommer alltid att vara, ett godismonster. Så jag äter säkert mer socker än många andra, men jag har lyckats med det jag strävade efter -att inte ständigt vara sötsugen och inte äta så stora mängder åt gången! 


 
SVAR: Räknas fortkörning?

Dom skulle nog först och främst beskriva mig som värsta babbel-kärringen, men också att jag är envis som tusan, generös och givmild.

Kurragömma, bollen på sin plats, kortspel, spegel, osv...

Att jag ska slippa in på min drömutbildning (inredningsdesigner) och få ett bra jobb, att jag och Roy ska leva tillsammans för resten av livet och få ett bra och friskt liv tillsammans, och att alla mina nära och kära ska få leva till dom är gamla och skruttiga :)

Just nu, idag - 7 (jag är för tillfället lite uttråkad bara, haha). Överlag 8

Ask me more, here!

14 kommentarer:

 1. man behöver massor med hästkunskap för att skaffa hästar !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, jag vet, ta det lugnt!! ;)

   Radera
  2. de är inga leksaker !!!!!!!! och inte "bara för att ha djur"

   Radera
  3. Jisses, ta det lugnt! :O Tror du inte att jag vet det som är uppvuxen med djur och har jobbat med djur hela livet?! Det är klart att om jag köper häst i framtiden så ska jag läsa på ordentligt innan (både teoretiskt och praktiskt) för att återuppfriska minnet och mina kunskaper. Jag är inte tolv år, jag VET att det är massa jobb med häst och att man inte kan ta en "bara för att de är så fina"... Calm down!

   Radera
  4. tror nog inte du klarar av det . du skriver ju ofta att du inte klarar av vissa saker hit och dit.

   Radera
  5. You know what?! Don't tell me I can't, because then I have to prove you're wrong! ;)

   Och en sak till -Kom hit och jobba i fähuset en dag, med allt vad det innebär, såsom jag har gjort sen jag var liten, så kan du SEN säga samma sak igen om det där med att jag inte skulle klara av en häst! Jag vet exakt hur mycket jobb det är med häst, och jag vet också att det är mycket lättare än att ha ett helt fähus fullt med kor + en hage full med biffar, som vi har. Såååå, kom hit och jobba lite så kan vi prata sen!!

   Radera
 2. haha jasså jasså du påstår sådär mkt nu plötsligt. du som hade de så jobbigt pga din propp å allt. wajn wajn wajn wajn. sluta gnäll då. du får de å låta som de sku va nå lättare att ha ett stall med hästar. bevisar bara mera på brister på kunskap . Å du behöver ju int tro att du e ända med kor här haha !! så skrattretande !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har haft det skitjobbigt efter min propp, MEN jag jobbar ändå på så gott jag kan!! Du vet INGET om vad jag har tagit mig genom här i livet, så kom inte och påstå att jag GNÄLLER!

   Nu pratar vi inte om ett stall med 20 hästar, utan 1-2 hästar. Och exakt VAR har jag sagt att jag är den enda som har kor här?!

   Du verkar så tuff bakom din dataskärm, och då du dessutom kan va anonym så går det ju ännu bättre att spotta ur sig vad som helst, eller hur?! Vilken tur att det finns IP-adresser att spåra, och ännu bättre att min karl är BRA på allt som har med datorer att göra! ;)

   Radera
 3. bra på hota är du, ingen skillnad om du hittar ip adress eller inte, samma åsikter för det :D du tyks nog vara så tuff sj men inte tål du något heller. ta det inte så allvarligt om du nu så tydligt vet vad du kan osv, låt inte nån annan påverka dig då heller. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo absolut, men det kan ju va intressant att veta vem det är som inte vågar STÅ för sin åsikt eftersom ni måste va anonyma. Och jag har väl inte hotat nån?!
   Tuff och tuff.. Jag vågar i alla fall stå för mina åsikter.. :)

   Radera
 4. Alltså vitsi va folk orkar haka upp sig på minsta lilla grej som skrivs! du får väll köpa hästar om du vill!! :D

  SvaraRadera
 5. sko sejj he anonym jär längst ner.. sara köper väl hästar om hon sjölv vill å ansir att on klarar åv e! ja tråor jo nåo sara vejt att he e ansvar att ha hästar å at he mytchi arbejt å blahiblaha. Klart anonym ska få sina åsikter å tyck att sara int får köp in häst, men do behöver väl fö guds skull it var åppkäfto å spydo?!

  SvaraRadera