måndag 6 augusti 2012

Idag har jag...

...klippt gräs och gjort lite övrigt trädgårdsarbete,
...gjort såntdär dagligt hushållsarbete,
...fixat med lite inställningar på bloggen,
...tagit vara på solen,

...och nu ska jag ut och fånga in lite kor.

Och så har jag än en gång konstaterat att en del personer verkligen kan va hur elaka som helst - för det går ju så lätt då man kan va anonym. Vilken tur att Roy är data-snille så att han kan hjälpa mig att spåra upp mesarna! 
313352086542616504_nsxr8rii_f_large
weheartit.com

6 kommentarer:

 1. Menar du för att någon tror att du inte skulle klara av att sköta en häst? Kanske för att du typ aldrig tidigare har nämnt nånting om att du ens skulle vara intresserad, jag menar inget illa men jag förstår helt att folk tvivlar på att du vet hur man sköter eller rider.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så mycket jag aldrig har nämnt på bloggen.

   Folk får tvivla på mig, det gör inget - det är sättet dom uttrycker sig på och verkligen försöker håna och trycka ner som jag tycker är så otroligt fegt.

   Jag har inte den kunskap i dagsläget som behövs för att äga häst, men hey, jag har sagt att jag i FRAMTIDEN vill ha häst - vilket kan betyda om sisådär 10-20 år. Jag skulle aldrig skaffa häst NU eftersom jag inte skulle ha varken ork, möjlighet eller kunskap till det. Men grundkunskaperna har jag, vilket jag ska bygga på vartefter, och förhoppningsvis är jag ägare till en eller två fina pollar en vacker dag om x antal år! :)

   Radera
  2. Vad är det här nu för tjaffs. Sara har växt upp i en familj med jordbruk och kor, det framgår att hon arbetar på jordbruket nu under sommaren. Hela bloggen tyder på att detta är en dam som står med fötterna på jorden. Några orsaker till varför hon inte skulle kunna ta hand om en häst, kan jag inte komma på. Om hon dessutom har ridit som yngre förstår jag inte varför någon behöver vara så tveksam. själv har jag en hel del erfarenhet av hästar så jag tror mig veta vad jag talar om.

   Radera
 2. Ridit när de var yngre har väl de flesta flickor gjort men det är stor skillnad på att åka till stallet och rida en timme en gång i veckan och att vara där varje dag och komma hem halv 11 varje kväll. Och stor skillnad på jordbruk och hästar, jag har också väldigt lång erfarenhet.
  Men du har rätt, det finns ju många som börjar rida som vuxna och skaffar häst så självklart kommer du kunna göra det senare i livet. Det var nog mest det att det verkade komma från ingenstans som folk reagerar på eftersom du aldrig har skrivit om det förr. Men inget illa menat med det heller, bara nyfikenhet. Sen undrar jag om du har ridit alls efter din stroke? Det finns ju många handikappade som rider t.ex. men finns det något som du inte "kan" göra`?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag har inte ridit efter min stroke.
   Jag kan t.ex. inte dansa eftersom motorik-delen i hjärnan är skadad efter proppen.

   Radera