tisdag 27 november 2012

För tre år sen...

I söndags la jag upp en bild på hur jag såg ut för två år sen, och nu fick jag tag på en bild som är tagen för ganska exakt tre år sen. Ja alltså, finns det nån hårfärg & frisyr som jag INTE har haft, haha?
<p><span style="font-family: 'courier new', courier;">Go'morron!</span></p>

5 kommentarer:

 1. vannifrån for ni me flyg tå ni for ti turkiet? Had du köpt solkräm furi ni for elle köpt du e på väg tid/ tär?

  SvaraRadera
  Svar
  1. had du lagt e i na minder burk tå elle fick ni ha "normal" storleik på flaskor å tuber i väsko? Bruk jo kunna vara olika på olika flyg :)

   Radera
 2. Du var fin i mörkt också

  SvaraRadera
 3. Du som just har varit på resa... Berätta någonting som man absolut inte får glömma när man skall resa. Vad är ett måste att ha i resväskan? Tack för ditt svar!jag reser snart och kommer definitivt att glömma någonting viktigt. :S :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pass, pengar och mobil är väl det absolut viktigaste. Sen så är handdesinfektion bra att ha med (smidigast är att köpa desinficerande servetter, så slipper man kladda med en flaska) och värkmedicin. Kläder och sånt kan man ju köpa ifall det är nåt man har glömt, likaså hygienartiklar. Jag är ju väldigt oerfaren på rese-fronten, så det kan hända att jag glömt att nämna nånting viktigt, men isåfall får nån annan som läser detta tillägga om det är nåt jag glömt :)

   Radera