onsdag 5 december 2012

Nyårslöfte

Nu har jag inte tränat på 7 veckor, och jag saknar verkligen träningen. Dock har jag inte haft tid & ork till det nu då jag varit mest i Kovjoki dom senaste veckorna, men fr.o.m. nyår tänkte jag ta tag i det igen. Då jag senast hade min träningsperiod så åt jag rätt mycket socker eftersom jag tänkte att "jag kan med gott samvete äta godis nu eftersom jag tränar så flitigt", men jag märkte ju efter ett tag att resultaten syntes inte utåt på samma vis som jag hade förväntat mig. Och så fick jag reda på att "musklerna byggs upp i köket, inte på gymet", vilket jag inte hade tänkt en gång på.

Jag tränade nästan varje dag i sex eller sju veckor, visst borde man väl se en del förändringar då? Jag kände mig starkare, röven hade åkt upp en nivå, och magen såg liite mer muskulös ut.. Men sockret bromsade nog ner allting rejält.

Så den här gången ska jag köra på en LC-kost (låg mängd kolhydrater) och samtidigt träna så mycket jag orkar & hinner. Minst 3 dagar på gymet/vecka, plus promenader ..så får vi se om resultaten kommer snabbare.

Den här bilden ska få motivera mig att fortsätta kämpa:
419989_3597200095126_814506515_n_large
weheartit.com
 
Egentligen tycker jag att det är ganska fånigt med nyårslöften, men varför inte? Nytt år, ny start.
Mitt nyårslöfte för 2013 blir alltså att träna mer och äta bättre, för att jag i slutändan ska kunna må bättre och vara nöjdare med vad jag ser i spegeln.
 
Har ni nåt nyårslöfte? ♥ 

4 kommentarer:

 1. Nyårslöften håller jag aldrig ändå, samt att träna stenhårt kommer jag heller aldrig, men man kan ju bli sundare och röra sig lite mera så man peppar sig själv, det tror jag är lättare att hålla ;)
  kramar

  SvaraRadera
 2. Man mår verkligen bra av träning :)

  SvaraRadera
 3. Ledsen att säga det men på sju veckor ser man inte så mycket resultat. För att bygga synliga muskler krävs betydligt längre tid. För att bygga 1-2 kg muskler tar ca 1 år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det tar tyvärr lång tid :/ Men jag har helt okej muskler, som borde bli mer synliga bara jag blir av med lite extrafett som jag samlat på mig.

   Radera