måndag 28 januari 2013

Gaaaah

Alltså. Tji fick jag efter att ha skrivit att axeln kändes bättre. Strax efteråt blev smärtan så hemsk att jag bara satt och bölade som en liten unge i soffan. Jag kunde inte ta mig upp, bara satt kvar där. Samtidigt började även revbenen göra ont. Jag ringde syrran igen, och hon skickade iväg mig till apoteket. Så fort jag kom mig upp på benen igen så for jag & Roy och handlade värkmedicin, muskelavslappnande gel och värmekompress. Den värsta smärtan höll sig borta så länge jag var ute (tack och lov för det!), men nu är den på väg tillbaka igen känns det som.

Det värsta är att det gör otroligt ont att andas. För varje andetag så strålar det ut i axeln och revbenen, som att nån står med en kniv och rör runt. Gaaah. Imorgon blir det HVC om det inte blivit bättre.

3 kommentarer:

 1. Äsch då! Har du trillat elr nåt? :/_

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag har ingen aning om varifrån det kommer :(

   Radera
 2. ja, man tycker ju att det borde gå att anmäla på nåt vis. För det är ju olagligt. Tyvärr vet jag inte hur, och om det inte är lika "olagligt" eftersom det inte finns någon underskrift eller så. Det är nog svårt att lita på någon över nätet. :/

  SvaraRadera