söndag 3 februari 2013

U suck

Är det bara jag som blir sjukt irriterad på folk som inte hälsar tillbaka, alt. svarar på ett spydigt sätt då man glatt hälsar då man springer förbi varann på stan? Nu pratar jag då om f.d. nära vänner, bekanta, osv.

Är det bara jag? Jag blir i alla fall irriterad, arg och sjukt provocerad. Oförskämda människor!
Tumblr_mfea4kqdi21rgggtoo1_500_large
weheartit.com

4 kommentarer:

 1. jättestörand! ja er en sån som ofta hälsar tå ja möter nan, t.ex. i trappon i höghusi elär tå ja e ut å gar, å ler å säger "hej", men ho ofta ere nan som svara tibak!?!? jävla Finland, jär e man tydligen konsti om man sejr hej åt nan man int riktit känder, iaf kollar di på ein såleis..

  SvaraRadera
 2. Ja det är jättedåligt, stöter också på vissa som är sådär, det är jättesåligt

  SvaraRadera
 3. Tyvärr har inte alla lika lyckliga liv som er, har ni tänkt på det? Är man t.ex. deprimerad dagarna i ända så har man inte någon större lust att hälsa tillbaka åt folk. Går inte att bara blir sur å arg på nån som inte hälsar tillbaka utan att veta varför.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du har ingen aning om hur vi mår. No idea! Och att va på dåligt humör är ingen orsak för att inte hälsa tillbaka åt en person som snällt hälsar i trapphuset eller på stan. Ibland märker man inte att folk hälsar, men om man nästan springer på varann och kollar varann i ögonen så kan man sen inte komma och säga att "jag såg int dig". Är det för tungt att klämma fram ett "hej" så ska man inte gå utanför dörren överhuvudtaget!

   Radera