måndag 20 juni 2011

Halta Lotta

Nu har jag hämtat hem Alecia från veterinären. Ni kan tro att hon var skapligt rädd där hon låg i transportburen med en stor tratt på huvudet, o bara föll från sida till sida då hon försökte ta sig upp. Usch, det var hemskt att se. Men då vi kom hem o släppte ut henne ur buren så började hon gå, eller hoppa fram direkt. Hon är så duktig :') Dock avskyr hon tratten, o försöker hela tiden ta bort den, men hon måste försöka stå ut med den en vecka nu.
 
Min dator har slocknat, o laddaren är i Vasa, så jag bloggar för tillfället från Janinas dator. Så det blir inga nya bilder nu. Så jag slänger upp en gammal bild på gumman istället.
 
Imorgon stiger jag upp 5:30, hoppar i duschen, o far iväg mot Vasa runt 7-tiden. Jag har nämligen fysioterapi kl. 9, o jag måste via lägenheten o lämna Alecia åt Roy & byta om till träningskläder först. Linda eller Janina följer också med till Vasa, så då får jag lite hjälp med Alecias medicinering de dagar då Roy är borta. 
  
Nu ska jag äta några smörgåsar, se till så att Alecia äter ordentligt, o sen gå o lägga mig. Vi hörs imorgon nångång!

6 kommentarer:

  1. kan inte ännu riktigt förstå hur lyckligt det slutade ändå den här gången. visst, att mista ett ben är kanske inte så kul, men det kunde ha gått så mycket värre!!! det stämmer väl nog att katter har 9 liv :)

    SvaraRadera
  2. amputera!? :O var veterinären tvungen att amputera benet på söta kissen?? :( <3 Varför då i så fall??

    Hoppas Alecia blir bättre snart!

    SvaraRadera
  3. Jättebra att du har hittat katten så att den inte lämnades att plågas nånstans!

    Den är väl döv å sen att den har 3 ben, nu tycker iaf jag att är lite plågeri. Jag vet ju inte om katten lider av det , och du tar verkligen bra hand om dina katter. Inget illa menat med dethär men jag undrar bara om det är bra för ett djur att vara på det sättet ? Jag känner själv människor vars djur har det så med t.ex. amputerat ben men jag undrar om det inte vore bättre för djuret av låta det somna in. Har själv en hund som jag älskar utav allt! Skulle verkligen inte kunna leva utan honom men hur är det när de är sjuka. Sa veterinären något om att hon kan leva som förr ?

    Tack för en riktigt bra blogg och du e stark! :):)

    SvaraRadera
  4. Anonym} Tack sötnos! I det här inlägget skrev jag om allt detta med amputeringen; http://saragunmarie.blogspot.com/2011/06/svar-pa-era-funderingar-lite-bilder.html
    Sen om det ännu är nåt du funderar över så är det bara att fråga! :) Kram!

    SvaraRadera
  5. Det låter jättebra! :)
    Fina katter & fin blogg, fortsätt så! :D

    SvaraRadera
  6. Anonym} Tusen tack sweetie! <3

    SvaraRadera