tisdag 30 augusti 2011

Dagens hiss


Torrshampo måste ju vara bästa uppfinningen nånsin! Jag har nästan hela mitt liv tvättat håret varannan dag, men nu dom senaste månaderna har jag vant håret med att bli tvättat var tredje dag istället. I början (innan håret vant sig) så blev det ju superfett innan jag "fick" tvätta det, så då var torrshampot guldvärt! O ännu, även fast håret vant sig, så blir det ibland lite fett i hårbotten, o då räcker det med att man sprejar pyttelite o "rufsar" om lite i håret så blir det rent & fräscht igen! Dessutom ger det en fin volym. Lo-lo-love it! ♥   
 
(Jag har testat Lee Stafford's Poker Straight (på bilden), Get in style's dry shampoo, & Got2b Rockin' it) Den sistnämnda använder jag mig av just nu, och det är den absoluta favoriten!
 
Använder du torrshampo? Har du nån favorit?

2 kommentarer:

  1. alltså lee stafford's - hata!!! köpte d som ska passa för mörkt hår o d luktar apa! vem vill nu gå omkring o lukta gammal gubbes dödö/after shave i håret? not me! testade det en gång o sen dess har det stått på hyllan. kom o hämta bort om d finns nån som vill ha!
    före d hade jag proffs (även den en rosa burk) torrschampo o d var bra, men inte passande för mörkt hår, eftersom d gjorde håret lite grådaskigt.
    nu använder jag ett torrschampo jag fått som gåva, minns inte nu märket, men d e super!

    SvaraRadera
  2. jag har björn axéns (den på bilden). Eftersom jag använder så himla sällan kan jag inte säga så mycket om det, men helt bra är den :)

    SvaraRadera