torsdag 29 december 2011

Lider jag av fetma?

Jag skrev ju det här inlägget om bilden med de tre tjejerna som DennisM hade gjort ett inlägg om.. Och precis som jag räknat med så fick jag en hel del taskiga kommentarer. Det är okej, absolut, "är man med i leken får man leken tåla", och jag valde ju detta själv. Men det var en kommentar som gjorde mig lite chockad..

"Förstår att du som tjock tar åt dig. Men istället för att engagera dig i andra borde DU göra något åt DIG själv och DIN fetma. DU är TJOCK och det är extra tragisk att se en så ung person så tjock. Hur kommer du att se ut om fem-tio år eller när du har fött ngr barn. TA TAG i DIG SJÄLV - DU ÄR TJOCK oavsett vad du skriver för inlägg på ngn blogg hit eller dit eller försöker intala dig själv något annat. Och tjejen till höger är INTE underviktig. Hon ser sund, tränad och fräsch. Ser inte ut som hon äter på mcdonalds, dricker och tröstäter som du. Sorry - men det är så ALLA tänker oavsett om du gillar det eller inte."

Den här personen påstår alltså att jag lider av fetma.  

Ja, jag blev minst sagt ställd av den kommentaren. Inte ledsen. Bara chockad, förvånad, ställd... Hur kan en människa kläcka ur sig nåt sånt? Jag har för det första aldrig klagat på nån av de här tjejerna, jag klagade enbart på hur Dennis valde att uttrycka sig! Och för det andra så är jag absolut inte tjock! Man kan kanske kalla mig pluffsig (som Dennis valde att kalla den smala tjejen i mitten), eller mullig. Men jag är inte tjock, och lider absolut inte av fetma! Herregud, en person som högst antagligen inte ens känner mig eller har sett mig i verkligheten.. Bara slänger ur sig en elak kommentar sådär för att hon/han själv mår dåligt.
 
Nej stackare, du borde nog ta och tänka efter lite. Mig sårar du inte, men tänk hur många som är större än mig som läser denna kommentar (som inte heller är tjocka eller lider av fetma) som kanske blir supersårade och ledsna? Nej fy f*n för såna som dig.. Ta tag i dig själv och dina egna problem istället!

Min mage, som jag är stolt över.

Inspiration032_large

12 kommentarer:

 1. Ja den där personen vet då verkligen inte vad han/hon talar om! Tragiska människa!
  Jag tycker du är jättefin och inte ett dugg tjock! inte ens i närheten!!

  SvaraRadera
 2. Oj, jösses! Personen som lämnade den kommentaren har verkligen S.T.O.R.A. problem med sig själv! Tar ut sina egna problem på andra.. Usch, personen borde skämmas!!!

  SvaraRadera
 3. Jag var in och läste eländet och kunde inte låta bli att kommentera. Verkligen dagens skitsnackare som helt tappat fokus på ämnet. En riktig mobbare precis som sin idol Dennis.

  Jag skulle förresten vilja ha din mage:-)
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 4. Caroline} Ja, det är tragiskt :/
  Tusen tack sötnos!! <3

  SvaraRadera
 5. Vilka ideal har folk som säger att du är tjock??? Helt rubbat säger jag!!!

  SvaraRadera
 6. men herregud... om to har FETMA så sko jo jag bod va DÖD!!! å ho ere me ti som väger 100? 200? 300? om to har fetma... va har ti??
  ja härkas i väden.. man föstår it se på allt folk, verkligen int.

  men do ska no absolut int ta åt de! tycker no int man kan säg att do e mullig ens, do e heilt "normal" (om e finns na toko) å sir bara frisk ut! hovosaken e jo att man e nöjd sjölv :)

  sjuka människor...

  SvaraRadera
 7. jisses! det låter som om hon menar du skulle vara större än hon som var till höger, men det är du ju inte. Den personen har bara velat uttrycka sig. Kan verkligen inte ha kollat på dina bilder.
  Bra att du inte tar åt dej av dessa löjliga kommentarer! :D

  SvaraRadera
 8. haha endast skrattretand! bra att du int tar åt de :)

  SvaraRadera
 9. Jisses, vissa människor har verkligen sjuka ideal! Din kropp är fin som den är, varken pluffsig eller mullig, fin helt enkelt! =)

  SvaraRadera
 10. Jag tänker int kommenter dehär heller. Herregud vilka I-D-I-O-T-E-R det finns. du e INT tjock! Du e snygg, glad, o verkar vara en jättehärlig människa :) så deså!

  SvaraRadera