måndag 23 januari 2012

Migrän & loppisfynd

Nu mår jag bättre, phu! Jag har fått knarka Panadol dom senaste dagarna eftersom jag fått nå (lindriga) migrän-attacker flera gånger. Det är inte roligt alls då huvudet värker som om det skulle få betalt, och så mår man illa samtidigt. Usch! 
 
Så fort huvudvärken blev bättre så tvingade jag mig iväg till loppis för att ordna upp mitt bord. Det var inte kaos som jag hade förväntat mig, så det var ju bra. Jag passade på att sänka priserna på de flesta plagg nu också, så förhoppningsvis försvinner det mesta nu under veckan. Jag har kvar bordet till söndag, men då ska det tömmas! (Jag har bord nr. 40 på Adam&Ewa om nån är intresserad och har vägarna förbi). Av det som inte blir sålt så kommer jag att skänka en del plagg till välgörenhet.
 
Jag passade även denna gång på att nappa åt mig ett plagg som hängde fint vid ett bord. 4,50€ betalade jag för skjortan, och den ser ut att vara i nyskick.

Det är en såndär längre modell som man kan ha både med tighta jeans, strumpbyxor eller leggings.
 
Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, så nu sitter jag bara här och är rastlös.... Nån bra film skulle inte sitta fel, och jag lånade ju faktiskt en av Sussu igår, men den tänkte jag kanske se med Jenny imorgon.. Hmmm...
 
Har ni nåt tips på vad man kan göra hemma en tråkig måndagskväll?
Jag börjar med att ta en dusch nu i alla fall. Och sen fortsätter jag väl med blogg-läsning om ingen kommer med nåt supertips ;)

6 kommentarer:

 1. sv. tack, är rätt nöjd själv med bilden :) o jo, vinter-shoot absolut snart! jobbar mestadels morgnar nu dom inkommande veckorna o int nå mycke helger. så nån solig eftermiddag sku va perfekt! vi måst ta d me rätt kort varsel sen då bara - så packa väskan färdigt ;)

  SvaraRadera
 2. ja mailar dig nå inspirationsfoton!

  SvaraRadera
 3. ladd ner zumba å kör ett pass ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja kan int dans zumba, tyvärr :/

   Radera
 4. Vilken fin skjorta du har hittat! Nu blev jag loppissugen åxå! :)

  SvaraRadera
 5. när (o hur) ha du fått hit en svarsfunktion för kommentarerna? ja vill oxå ha!!!

  SvaraRadera