måndag 6 februari 2012

Monday, monday.. Can't trust that day

Godmorgon! Jag ska fara iväg till skolan kl. 10 och jobba lite.

I helgen har jag ätit lite godis och så, men nu ska sockret bort under veckan igen. Till helgerna får jag nog unna mig, annars fungerar det inte. Jag har märkt att jag blir lite trög i magen av att inte äta nästan nå kolhydrater, så jag måste nog balansera kosten lite. Jag tycker att det fungerar bäst så att jag är hård mot mig själv på vardagar, och till helgerna tänker jag inte så mycket. Då får jag äta typ det som jag är sugen på. Huvudsaken är att jag blir av med det ständiga sötsuget och mitt sockerberoende, och det har jag hittills lyckats väldigt bra med. Jag märker stor skillnad!
  
Nu hinner jag inte sitta här längre, jag måste gå och rota i kylen och se vad jag ska äta till frukost.
Vi hörs mot eftermiddan
Kom ihåg att rösta på din favorit-matchning också! Tack 

Ett par mobilbilder från helgen, 

3 kommentarer:

 1. Hej! Du skriver ganska ofta om dina syskon :) men hur många har du egentligen? Jag hänger inte riktigt med... Vore kul att läsa ett inlägg som handlar om dig eller dina syskon (eller nå sånt..)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej du! :) Haha ja, jag har sju syskon. Sex systrar och en bror. Vi är alltså åtta barn sammanlagt :) Nåt inlägg som handlar bara om mina syskon lär nog inte komma eftersom en del av dom inte vill synas här på bloggen, ni får helt enkelt nöja er med de bilder som jag lägger upp nu och då ;) Nu vet du ju i alla fall hur många vi är, haha. Kram!

   Radera
  2. ÅJ! :D inte så konstigt att jag blev förvirrad då! Men va roligt med så många syskon... Själv tycker jag att vi är många i vår familj då vi är 4 syskon ;) Tack för ditt svar!

   Radera