lördag 27 oktober 2012

Kan Jang & Chi San

Dom flesta har nog hört talas om Kan Jang och Chi San, snabbkurer mot förkylning och trötthet.. Men nu är frågan om de verkligen fungerar..? Har nån av er testat? ..och finns de ens att köpas här i Finland?

11 kommentarer:

 1. Har inte testat dem men har bekanta som testat som tyckt de har varit bra.. finns åtminstone på Life i Vasa. :)

  SvaraRadera
 2. Skulle inte säga att de finns i Finland. Ända jag vet om dem är att de smakar fruktansvärt skit. Har dock själv endast luktat, men skulle inte sätta de i min mun som de luktar, fr de sa att de smakar precis lika.

  SvaraRadera
 3. Sku vila påstå de finns i såndee hälsobutikren (typ he som e breiver subway i jeppis)
  Har åtminstoni siit i Finland en massa såndee, men minns int rittit vann :)

  SvaraRadera
 4. Det finns inga vetenskapliga bevis för att dessa naturpreparat fungerar. Så de som säger att det funkar känner antagligen bara en placebo effekt :P

  SvaraRadera
 5. Finns på apotek. Har dock inte provat.

  SvaraRadera
 6. kan jang åt jag ofta som barn. om det hjälpte minns jag inte :D men värt ett försök är det väl iaf!

  SvaraRadera
 7. åtm om man tror på de så kanske de gör lite susen :D Hemma hos Ede har dom skaffa de men har int våga smaka ännu hehe men de luktar precis som salmiak hostmedicin ;)

  SvaraRadera
 8. Rebecca, varför ska man köpa något som är verkningslöst och hoppas att de ska funka bara för att man "tror på det"? Går lika bra att göra värdelösa huskurer hemma isf, det blir åtminstone billigare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå hejsan hoppsan, ja var int nu sådär jätte hundra procent seriös så ursäkta min oseriösa sida :) suck!

   Radera
  2. sen kan man ju int veta om de e verkningslöst fören man ha testa det sj. Så att säg att ja sku köp de å redan veta att de e verkningslöst men ändå hoppas genom att man sku tro lite så e ju lite fel sagt. men somsagt ja va int riktigt seriös. sen får man väl ha sina egna teorier bäst man vill ! :)

   Radera
 9. Mot förkylning fungerar röd solhatt, det finns också i hälsokostbutiker eller på vissa stora marketar. Läs mera : http://www.doktorn.com/artikel/undvik-förkylning-med-echinacea-röd-solhatt

  SvaraRadera