torsdag 2 juni 2011

En dag på Powerpark

Påväg... (Jag tog dock bort halsduken sen o böt till jeansjacka);
 
Jag har tyvärr börjat dricka energidricka rätt ofta. Eftersom jag är mitt inne i en väldigt trött period just nu så är det ibland enda chansen för mig att hållas vaken en hel dag. Så i väskan idag låg en ED; 
 
Såhär regningt & trist var det då vi var påväg, men sen blev det uppehåll o dessutom soligt mellan varven!
 
Äntligen framme (efter trerätters på Kuntokeskus);
 
Jag kom just på att jag bara har bilder på de grejer som jag inte åkte i, haha. Dock ångrar jag att jag inte for i Cobran (den blåa bergochdalbanan) men jag mådde så himla illa efter "tefatet" (trodde att jag skulle dö på riktigt i den!!) så jag skippade Cobran.
  

Dagens favorit var trä-bergochdalbanan! I den blev det många åk! Så hemsk & rolig. Skrek mig hes första gången, o alla andra gånger satt jag o skrattade :D
 

Dagens värsta var "tefatet" (vad heter den på riktigt?). Jag har aldrig skrikit sådär förut, jag satt o grät & skrek, o det kändes som att jag skulle spy upp mina tarmar! O det tog ju aldrig slut, man svingades runt i en halv evighet... Så j*vla hemskt, aldrig mer!
 
Tack till Minimani som bjöd med oss alla på detta! En superrolig dag som jag kommer att leva länge på (trots tefats-åket)! :D 

8 kommentarer:

  1. tack! :D
    manicken har jag hört kallas tefat eller frisbee :D en kär manick har många namn ;D haha.

    SvaraRadera
  2. ED e ju bara hejlt onödit! man blir tjock å int e he bra för nanting ijentligen.. ta na c vitamin istelli! :)

    SvaraRadera
  3. Linda} Ja vejt att ED int e na bra, men he e lätt för ader ti sej att "äta vitaminer iställi". He e int nan ader som vejt hur ja mår, o ja har testa allt -Men tyvärr så e energidricka för tillfälli he enda som gör att ja överhovotagi halls på bejnen en hel dag! Ja e i en djup svacka nujust, o ja sku jö vasomhelst bara ja sku slipp denhär utmattningen som ja varje dag vaknar upp mé!

    SvaraRadera
  4. Trä-bergochdalbanan e sååå kul! Å ED e gott, speciellt den gröna :)

    SvaraRadera
  5. Åh, jag å vill till Power Park! :) Dock måst ja ju säg att Frisbeen e min favorit på ställi, så liti olika smak har vi allt ;)

    SvaraRadera
  6. På riktigt så ska du int drick energidrycker! Int fast hur trött du är. Du MÅST vila iställe! Snääälla!

    SvaraRadera
  7. alltså hede jävla tefati... tå ja va ti powerpark 2 somrar san å hande va ny så vila ja föståss åk i an, lillsyrron sa at e va jättekul så lura on tid linn å me.. usch alltså! ja trodd ja sko dö, å he to faktist aldär slut!

    SvaraRadera
  8. drick berocca, finns på apoteket.

    SvaraRadera