fredag 27 januari 2012

Besiktning & huvudvärk

Japp, då var min lilla Yaris besiktad. Känns skönt att ha det undan!

Jag drabbades av en hemsk huvudvärk tidigare idag, så jag somnade på en sekund och sov 1½ timme. Vi skulle egentligen starta norrut runt 15-tiden, men här sitter vi i Vasa än. Nu ska jag i alla fall packa klart, och så börjar vi röra på oss.

Jag börjar bli orolig då jag har så kraftig huvudvärk nästan dagligen. Idag har jag ätit två 1g Panadol och smort in nacken med tigerbalsam. Samma sak igår, och då fick jag dessutom nack-massage. Jag förstår inte? Och jag brukar alltid va förberedd på huvudvärken eftersom den vanligtvis kommer smygande, men dom senaste dagarna så har den kommit som en smäll från ingenstans. Läskigt.... Dessutom oroar jag ju mig desto mer med tanke på det jag varit med om...
  
Nå, nu ska jag stänga av datorn och packa ner den. Vi hörs senare ikväll eller imorgon. 

Fotograf är Sarah Ede.

6 kommentarer:

 1. Men fy då! Du kanske borde prata med din läkare om detta?? Hoppas huvudvärken släpper och att det inte är något allvarligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har pratat med skolhälsovårdare och fysioterapeut, och fått läkartid till slutet av februari.
   Jag ska också till ögonläkare och kolla om det har nånting med synen att göra. Nog ordnar det sig :)

   Radera
 2. Usch, förstår att du är orolig med tanke på allt! Har du varit hos optikern? Jag hade massiva huvudvärkar för ett par år sen och det berodde tydligen på ett synfel.. så nu har jag glasögon när jag sitter vid datorn och det har hjälpt lite faktiskt. Krya på dig, eller vad man nu säger :) kram

  SvaraRadera
 3. Får du i de tilräckligt me vätsko?
  Jag brukar själv ganska ofta få väldigt svår huvuvärk/migrän om ja slarvar me drickasi.
  Fyll en vattenkanno som do har att sta fram på bordi hela dan.. så glömmer man int lika lätt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo ja försöker nog drick tillräckligt, så ja tror int att e beror på he. Ska dock bli bäter på att drick vatten (he blir oftast mjölk lr juice..), fö int lär e jo bli värr åv att drick mejr i alla fall :)

   Radera
 4. vätskebrist? uff, inte kul. Hoppas det blir bra snart! <3

  SvaraRadera