torsdag 26 januari 2012

Brrr...

Jag & Sarah plumsade i snön och höll på frysa ihjäl några gånger, bara för att få några nya bilder på oss. Och vet ni? Det var såå värt det!  Här kommer några till att börja med;   
Nu börjar jag känna mig någotsånär varm igen, så jag ska strax hoppa i bilen och fara iväg till loppis. Nu sänker jag alla grejer till -50% tills jag avslutar bordet på söndag.
 
Ikväll ska jag kolla film och äta choklad, because I'm worth it! :)

8 kommentarer:

 1. aj aj aj, det där mår din förkylning inte bra av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, men efter att jag varit förkyld konstant i flera månader, så orkar jag inte bry mig lika mycket längre. Jag är ju sjuk ändå oavsett hur försiktig jag är så! :/

   Radera
 2. gillar den sista bilden på dig där :) riktit söt!

  SvaraRadera
 3. ja ha hört mang sejj att man blir varken sjuk ele sjukari åv drag, kallt vatten, kallt väder, snö, kyla o.s.v :) utan man blir sjuk åv bakterier och virus! om e vetenskapligt sant vejt ja it men jag tråor nåo på he sjölv å eftersom ja konstant gar utan mösso, vantar, ja gar me bar hals, me bara tunna leggins å blir int sjuk ele sjukari :)

  SvaraRadera
 4. Japp, förkyld blir man av virus, av förkylningsvirus som det finns typ oändligt av. Men kyla, drag m.m som gör att man blir kall, kan göra att man kan bli mer mottaglig för dessa virus. Det har jag iaf fått lära mig i kursen medicinsk grundkurs.

  SvaraRadera