torsdag 26 januari 2012

Jag kokar

Nu ska jag slänga in en Panadol och lite choklad innan jag gör mig klar för att träffa Sarah. Jag har huvudvärk, och ilskan kokar inom mig för tillfället, men Sarah får mig alltid på bra humör ♥ 
 
Jag tog förresten hem lådfronterna och två skåpdörrar från skolan idag som klarade sig fint och alltså inte behöver målas om, så dom ska läggas på sin plats ikväll eller imorgon. Kanske ni får en sneakpeek då också :)
 
Later! 

9 kommentarer:

 1. ett tips! kanske du sku kuna ha en liten positivare blogg? tkr varenda da e de nå att åååh ja e så tröitt å ååh ja e suur å nu ha ja stigi upp på fel fot å ja blir så arg på andra osv, varenda dag är det något negativt inlägg, vi läsare dras ju med och blir på dåligt humör också :/ om du tänker på domhär större bloggare så visst skriver de ibland när nått skitit sej å dom blir arga men dom klagar inte å skriver ut nått varenda dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ärlig, och det här är MIN blogg. That's it!

   Radera
  2. SARA får väl skriva precis vad SARA vill för det här är väl SARAS blogg, eller har jag förstått fel?! du behöver ju inte läsa om du tycker att du påverkas så där lätt av att SARA kanske har en dålig dag...

   Radera
 2. Onödigt att lägga sin tid på rövhål.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det är bra när du är ärlig och personlig i din blogg. Fortsätt så, du har en bra blogg Sara! :)

  SvaraRadera
 4. Personligen tycker jag att e er skönt att läsa om naan som int har e som så otroligt MysigtGlattSkrattPerfektChampagneGlitterKonfetti-glatt varinda dag :)

  SvaraRadera