fredag 10 februari 2012

Tattoos

Det blev en sväng till Iguana med Cecci idag :D Jag fyllde i min Fighter-tatuering som jag har på revbenen, och gjorde två nya. Här får ni ett par snabba mobilbilder till att börja med,

Fingertattoon står för "Believe (in yourself)" 
Jag är mer än nöjd, och båda var självklart välplanerade!  
  
Den som gissade rätt först var Nina!

13 kommentarer:

 1. jag tänkte också göra en på fingret men tack och lov hade jag en tatuerar som berätta för mej att det inte var ett bra ställe att sätta tatuering på eftersom den lätt flyter ihop och man måste göra den så liten så den blir inte bra efter en tid, men men.. hoppas det inte händer för dej! /Elin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det har jag aldrig hört. Min blev väldigt liten och "tunn", precis som jag ville ha den, och jag är mer än nöjd :)

   Radera
 2. är du väldigt religiös av dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är kristen, men överdrivet religiös? -Nej.

   Radera
 3. Visst är korset på handleden ? Isf gjorde det mera ont där än på något av di andra ställen ? ^^ Som de sägs vel att de är lite extra känsligt där ? Bara nyfiken på känslar hehe...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det :) Nej, både på revbenen och på fingret var värre! Jag har ju tatueringar på både vänstra och högra handled, men ingen av dom gjorde lika ont som på fingret och revbenen. Fast det är ju förstås individuellt det också.. :)

   Radera
 4. okei. men den ser ut att ha blivit snygg iallafall :) /Elin

  SvaraRadera
 5. så simpelt som detta kors var, men så förtjusande! diggar de otroligt av någon anlädning :D haha

  SvaraRadera
 6. Öhmm rätta mig om jag har fel, men den första tatuering skulle merätt ha suttit på vänstra handleden för att symbolisera din stroke. Men du gjorde den inte där för att du var överkänslig, hur har du nu kunnat tatuera på vänster handled??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja-a hördu, det har ju gått en tid sen min första tatuering nu, och kanske det helt enkelt är så att jag inte är lika överkänslig längre? Dessutom är den mindre, och så visste jag ju nu hurdan smärta det skulle va, så att jag kunde förbereda mig lite. Och ja, det gjorde förbaskat ont, men det var såå värt det!!

   Radera
  2. Okej. Jag tänkte bara att den förta tatuering hade suttit bättre på vänster handled. Du kunde ha väntat tills du inte var lika känslig så hade du fått den på rätt ställe för att därmed ha den som en symbol. Det hade kanske varit mera igenomtänkt :)

   Radera
  3. Den är perfekt där den är! Och hur skulle jag ha kunnat veta att jag om ett år inte skulle va lika känslig i armen längre?!? Det händer så himla mycket med min kropp hela tiden, fortfarande efter sjukdomen, medan en del saker inte nånsin kommer att ändras till det bättre. Jag vet nog det här bäst själv, och den sitter precis lika bra på höger handled som den skulle ha suttit på vänstra! Den kunde inte ha varit mer genomtänkt än vad den redan var!

   Radera
  4. Ojdå du verkar upprörd. Det jag skrev var inget att bli upprörd över, jag var bara nyfiken. :) Och så berättade jag bara min syn på det hela.

   Radera